Відмовлено Артем Скакун/Расизм, не оправдований бан!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

wwpw88

Новий гравець
Реєстрування
30 Вер 2023
Дописи
8
Реакції
2
Бали
3
Нікнейм адміністратора: Артем Скакун

Особистий нікнейм: Андрій Бонов

Суть скарги: Вчора близько 22 години вечора, я висловлював свою ідеологічно позицію у віп чаті тому що на це пішла тема, мене забанив адміністратор артем скакун на 5 днів, ні за що, максимум що я получав за подібні висловлювання це мут на 30хв на мою думку також не оправдований! Ми живемо у вільній демократичній країні в якій кожна людина має право на своє слово, нігде на сервері немає такого що бан за расизм чи тому подібне! Я потребую негайного розбану тому що це бан за мою позицію, грубо кажучи мене забанили за свободу слова, таке враження ніби адміністратор артем скакун *********************************** рядяньского союзу і ***********************************, де також повністю забороненна свобода слова. Також хочу звернутися до адміністратора артем скакун, мені все одно що ти *********************************** ліберального світу, це ніяк не має відображатися на моїй ігрі чи моїй точці зору в тому чи іншому питанні, ти повів себе як жалюгідна притиснута особа ліберального світу, я тобі не забороняю бути таким, я розумію що ти на мене ще більше обідишся, но ще раз повторюю до мене твоя ситуація ніякого відношення немає.
Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
Дата походження: 01.10.2023

Вкладення

• 1488.jpg
    1488.jpg
    307.7 Кб · Перегляди: 63

Артем Скакун

Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
18 Лис 2022
Дописи
3,103
Реакції
2,426
Бали
253
Вітаю, я вважаю що текст вашої скарги не є адекватним, покарання на мою думку видано вірно.
Докази будуть надані прямо тут.

1696109353616.png

Іван Громов

Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
1,907
Реакції
1,090
Бали
213
Вітаю, переглянувши вашу скаргу, та ознайомившись з доказами, виношу вердикт:

Адміністратор видав покарання вірно.

Оскарженню не підлежить. Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі