Розглянуто Артем Скакун/блат

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Olegg

Козак
Реєстрування
4 Січ 2023
Дописи
44
Реакції
8
Бали
8
1. Нікнейм адміністратора: Артем Скакун

2. Особистий нікнейм: Хірокі Убитий

3. Суть скарги: Скарга для Alexander Volk або Громова. Почнемо з основного на мене залили скаргу за оск батьків. Чому це блат? Почнемо з першого фрапс доказ тривав 23 секунди, а мінімум має тривати 30 секунд - це правило форуму і іноді цього не хватає і відмовляють через те що не видно повної ситуації. По-друге не видно повної ситуації можливо до цього гравець обзивав моїх рідних і просто зараз обрізав. По-третє адмінітратор не правильно видав покарання, а саме у гравця Сатанчик Спайс якщо переслухати фрапс були Образи і МГ, а саме Образи - він назвав мене дирявим. МГ - він сказав слово фрапс що рахується за МГ. Ну і те що відео називалось Люблю Скакуна і саме Артем Скакун переглянув скаргу, По-четверте Адміністратор ГС державних організаційні тоді чому він відповів на скарги неоф. організацій? Прошу зняти з мене бан о скільки покарання видано не правильно. І провести лекцію з адміністратором
4. Особисті докази (скриншот/відео)https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Хірокі-Убитий-оск-рідних.51014/ посилання на скаргу
Скарга

Іван Громов

Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
1,907
Реакції
1,090
Бали
213
Вітаю, переглянувши вашу скаргу виношу вердикт:

Адміністратор Артем Скакун покарання видав правильно, що відносно блату, прохання надати біль детальніші докази, стосовно його блату.

Для цього ви можете створити нову тему та прикріпіти докази на блат від Адміністратора Артем Скакун.

Зачинено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі