Федюк Назар
Активний
- Реєстрування
- 11 Вер 2023
- Дописи
- 224
- Реакції
- 41
- Бали
- 31
- Нікнейм адміністратора: Артем Скакун
- Особистий нікнейм: Назар Федюк
- Суть скарги: відмова в скарзі. Написав жб на гравця який наносив урон в зз. Віктор Чорний відмовив по причині "Порушень не виявлено, ситуація не повна. (немає звуку з вашого мікрофона)". там відео 3хв з яких 2хв нічого не відбувається, тому ситуація більш ніж повна. а до його "порушень не виявлено" тим більше не зрозуміло, тому що там прекрасно видно що урон наноситься і що це є ЗЗ. мікрофон в даному випадку не потрібен + я не можу чомусь його записувати. тільки звуки гри і те що відбувається на самому ПК. Написав скаргу на перепровірку, тому що адмін в грі так порекомендував. Скаргу мою відмовили "Артем Скакун" по причині що типу мікро не чути і що я сам міг його намовити бити мене. Припустимо ситуацію що це так, то докази має надавати людина, на яку написали скаргу, щоб вона доказала свою невинуватість а не просто відмовляти в скарзі, тому що порушення від гравця присутні. і на відео прекрасно чути що він почав "домахуватися" до мене і потім в кінці прекрасно чути "Давай ДМ на ДМ в ЗЗ" ПРОШУ ПЕРЕПРОВІРИТИ АДМІНА МОЮ СКАРГУ
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео): - клік
- Дата походження: 22.09.2023