Відмовлено Артем Скакун / відмова в скарзі

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Федюк Назар

Активний
Реєстрування
11 Вер 2023
Дописи
224
Реакції
41
Бали
31
  1. Нікнейм адміністратора: Артем Скакун
  2. Особистий нікнейм: Назар Федюк
  3. Суть скарги: відмова в скарзі. Написав жб на гравця який наносив урон в зз. Віктор Чорний відмовив по причині "Порушень не виявлено, ситуація не повна. (немає звуку з вашого мікрофона)". там відео 3хв з яких 2хв нічого не відбувається, тому ситуація більш ніж повна. а до його "порушень не виявлено" тим більше не зрозуміло, тому що там прекрасно видно що урон наноситься і що це є ЗЗ. мікрофон в даному випадку не потрібен + я не можу чомусь його записувати. тільки звуки гри і те що відбувається на самому ПК. Написав скаргу на перепровірку, тому що адмін в грі так порекомендував. Скаргу мою відмовили "Артем Скакун" по причині що типу мікро не чути і що я сам міг його намовити бити мене. Припустимо ситуацію що це так, то докази має надавати людина, на яку написали скаргу, щоб вона доказала свою невинуватість а не просто відмовляти в скарзі, тому що порушення від гравця присутні. і на відео прекрасно чути що він почав "домахуватися" до мене і потім в кінці прекрасно чути "Давай ДМ на ДМ в ЗЗ" ПРОШУ ПЕРЕПРОВІРИТИ АДМІНА МОЮ СКАРГУ
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): - клік
  5. Дата походження: 22.09.2023

Артем Скакун

Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
18 Лис 2022
Дописи
3,103
Реакції
2,426
Бали
253
Вітаю, адміністрація розглядає скаргу з кожного боку, в даній ситуації неможливо дати повну оцінку через те що Вас не чутно. Я надав вже відповідь, можливо Ви попросили гравця вдарити. Гравець не завжди може мати відкат на свої дії, ціль адміністрації розібратись в повній ситуації з двох сторін.

Передаю скаргу Головному Адміністратору.

Іван Громов

Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
1,907
Реакції
1,090
Бали
213
Вітаю, адміністратор надав відповідь вище.

Оскарженню не підлежить.

Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі