Розглянуто Артем Скакун та Владислав Пічкур // Некомпетентність // для Владислава Савочкіна

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

☣ Женька ☣

я создатель вашей моды
Активний гравець
Реєстрування
2 Кві 2023
Дописи
702
Реакції
3,825
Бали
153
1. Нікнейм адміністратора:Артем Скакун та Владислав Пічкур
2. Особистий нікнейм: Влад Маденяк
3. Суть скарги: Подав скаргу на НПУ Дніпра, та получив покарання за НонРп драйве коли я їхав по дорозі, та за НонРп дію мені не дали відповідь де в мене НонРп дія через, то що я з машини вискочив перший раз бачу, що за це дають покарання прошу надати аналогічну скаргу з таким випадком, я відсидів цілу годину, а в скарзі написано 30 хв, та не зрозуміло чого не покарали нпушника за НонРп драйве сказали нема порушення , та хіба коли закінчилась погоня вони без включених мегалок поїхали по траві, та перестрибують гору як через трамплін то нормально, якщо вони цього не бачили це не виправдання, бо такі адміністратори, як Роман Дурнів та колишній адміністратор Влад Набанов, коли колись подавав скаргу вони бачили ще порушення, яких я не бачив. Прошу вас розібратися ситуацією
4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):Скарга на НПУ Д, НонРп драйве, та скарга на адміністратора
5. Дата походження: 06.12.2023

Артем Скакун

Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
18 Лис 2022
Дописи
1,713
Реакції
2,040
Бали
253
Вітаю, працівнику НПУ буде видано покарання за NonRP Drive.
Ви ж отримали покарання за NonRP, у якого норматив від 30-60 хв.
Ваше NonRP це вистрибнути з автомобіля на швидкості 120 км/год, після чого Вас заділа патрульна машина яка їхала швидше, потім Ви встали, заюзали петрушку та побігли.
Щодо ігнорування порушення від НПУ, проведу серйозну бесіду з адміністратором.

Передаю керівництву.

Владислав Савочкін

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
15 Січ 2023
Дописи
1,250
Реакції
2,035
Бали
200
Вітаю, Головний Адміністратор надав вам відповідь.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі