Відмовлено Артем Скакун || фарм зп Оскарження покарання прошу розглянути скаргу Олександру Вовку

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
30 Січ 2023
Дописи
44
Реакції
26
Бали
18
Нікнейм адміністратора:Артем Скакун
2. Особистий нікнейм:Денис Поляков
3. Суть скарги: 28.06.2023 адміністратор Артем Скакун видав покарання (WARN, регулярний фарм ЗП)
Я перебував на Б/У ринку відійшов на 1-1.20 хв , Прикрив гру щоб відповісти на повідомлення на ОЛХ повернувся вже відкинули.
1.Хотілосяб знати, по закінчину робочого дня ти їдеш розважатись або їдеш по своїм справам відходиш на 1хв це фарм ЗП?
2.АФК це скільки часу потрібно бути відсутнім так як на форумі немає уточнень?
3.Наполягаю у надані відео доказів свого порушення на ринку!
4.На форумі нічого немає про WARN 4. Доказ видачі покарання: (скриншот/відео )

Останнє редагування:

Артем Скакун

Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
18 Лис 2022
Дописи
3,103
Реакції
2,426
Бали
253
Вітаю шановний гравець, переглянувши вашу ігрову діяльність було виявлено систематичне порушення таке як "Фарм ЗП".
9.8. Фарм заробітної плати перебуваючи в АФК.

Реєстрування
30 Січ 2023
Дописи
44
Реакції
26
Бали
18
Повторюю
Суть скарги: 28.06.2023 адміністратор Артем Скакун видав покарання (WARN, регулярний фарм ЗП)
Я перебував на Б/У ринку відійшов на 1-1.20 хв , Прикрив гру щоб відповісти на повідомлення на ОЛХ повернувся вже відкинули.
1.Хотілосяб знати, по закінчину робочого дня ти їдеш розважатись або їдеш по своїм справам відходиш на 1хв це фарм ЗП?
2.АФК це скільки часу потрібно бути відсутнім так як на форумі немає уточнень?
3.Наполягаю у надані відео доказів свого порушення на ринку!
4.На форумі нічого немає про WARN що це таке і чого ніде немає попередження за це покарання.
Ви невідповіли на мої запитання.
Якщо непомиляюсь повинний бути відео доказ 15хв я очікую його. А так це просто невиправдані слова та неодноразове порушення правел проекта.Та порушив конституцію Західної України.

Останнє редагування:

Alexandr Volk

Гість
Надали док-ва, покарання видано правильно.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі