Зачинено Артем Скакун / Offtop

• Автор теми Макс Ретург
  • Дата початку
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Макс Ретург

Гість
1. Нікнейм адміністратора: Артем Скакун
2. Особистий нікнейм: Макс Ретург
3. Суть скарги: Переглядаючи форум наткнувся на не зрозуміле рішення одного із адміністраторів на скаргу. А саме Відповідь Адміністратора :
Вітаю, розглянувши вашу скаргу виношу вердикт:
Отримав відео-докази від лідера, де було чітко видно як у Вас забрали всі відео та аудіо записи та пов'язали пов'язку. Докази: Тик.
Тому виходячи з цього зняти дане порушення та бачити взагалі Ви не могли.
Гравець Петр Порошенко отримує покарання: NonRP дії - (/jail 30 - 60 хвилин.)
Розглянуто.
Якщо мені правильно відомо, на сервері діє міністерство Юстицій, а саме правова система. Non-rp діями Петр Порошенко було б якщо б він з відео фіксацією пішов до суду і надавши відео в якості доказу, тоді це можна фіксувати і як Non-rp, і можливо навіть перетягування ситуації в свою сторону. А так даний гравець подав скаргу на форум, з прямим порушенням іншого гравця.
Стосовно адекватності гравця Володька Зеленський я не можу судити бо не бачив повної ситуації, цілком можливо що з його сторони було порушення пункту 7.13 правил проекту, або навіть завада РП процесу, в такому випадку маючи відео адміністратор мав би покарати його за такі порушення.
Не погано знаю Женю Канапку і впевнений він мав вагомі причини для того щоб порушити. Також знаю Артема Скакуна, хоча і не зовсім розумію чому він видав таке покарання.
З своєї сторони прошу розібратись в цьому питанні, не хочу щоб подібна ситуація стала прицендентом коли по РП можна відіграти що забрав у людини відео реєстратор а потім порушувати правило DM, чи DB чи якесь інше. Тоді у відеофіксації порушень відпадає вся суть.
4. Доказ видачі покарання: (скриншот/відео):
5. Дата походження:01.07.2023 22:45

Артем Скакун

Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
18 Лис 2022
Дописи
3,103
Реакції
2,426
Бали
253
Вітаю, після розглядання скарги поговорили з усіма учасниками ситуації, з моїм вердиктом згодні обидві сторони. Також хотів би уточнити зі сторони РП ситуації, аудіо та відеопристрої можна вилучати в виняткових РП ситуаціях: наприклад бедкоп який вимагає хабар(як в нашій ситуації). В інших це вважається як перетягування РП в свою сторону. Це вже давно практикується на серверах нашого проєкту. Якщо гравець просто підійде і відіграє те що забрав відео-камеру то це буде вважатись порушенням. Також хочу додати ситуацію з РП викраденням, викрадачі так би мовити "не порушуючи правил" можуть відіграти конфіскацію ваших аудіо-пристроїв(рація, телефон). Це основні ситуації в яких такі дії дозволені.

Макс Ретург

Гість
Вітаю, після розглядання скарги поговорили з усіма учасниками ситуації, з моїм вердиктом згодні обидві сторони. Також хотів би уточнити зі сторони РП ситуації, аудіо та відеопристрої можна вилучати в виняткових РП ситуаціях: наприклад бедкоп який вимагає хабар(як в нашій ситуації). В інших це вважається як перетягування РП в свою сторону. Це вже давно практикується на серверах нашого проєкту. Якщо гравець просто підійде і відіграє те що забрав відео-камеру то це буде вважатись порушенням. Також хочу додати ситуацію з РП викраденням, викрадачі так би мовити "не порушуючи правил" можуть відіграти конфіскацію ваших аудіо-пристроїв(рація, телефон). Це основні ситуації в яких такі дії дозволені.
Якщо звичайна відігровка забрати відеореєстратор є порушенням то це мене як гравця влаштовує, також тепер буду знати про виняткові РП ситуації. Дякую за відповідь.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі