Відмовлено Артем Скакун

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
25 Бер 2024
Дописи
228
Реакції
120
Бали
46
1. Артем Скакун
2. Ілля Абсолют
3. В мене є пару питань до данного адміністратора, перше: де тут від мене нанесення шкоди людині в зеленій зоні???
друге: нам покарання видали, а те що ми стріляємо людині по авто, а вона далі продовджує їхати що є порушенням(NonRP) його це не збентежило, я думав можливо я все таки випадково попав якось по машині, але я передивився запис ситуації 3 рази і не побачив, що б я попав по людині, тайм коди не бачу сенсу писати так як тут треба дивитися ВСЮ ситуацію, протягом всієї ситуації ми стріляли по машині що б людина зупинилась. Потребую видати компенсацію за те що просто так відсидів в деморгані та видати покарання людині
4. Доказ
5. 08.07

Артем Скакун

Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
18 Лис 2022
Дописи
3,103
Реакції
2,426
Бали
253
Шановний гравець, на вашому відеозаписі чудово видно як Ви стріляєте в зеленій зоні на СТО, а потім на прилеглій дорозі коло зоомагазину, за це і отримали покарання. Також прошу уважно ознайомитись з правилом.

6.1.1. "FD in GZ" - Free Damage in Green Zone - нанесення шкоди гравцю / стрілянина у бік гравця в зеленій зоні, якщо була провокація / причина - покарання також застосовується. | Деморган 60-120 хвилин, при повторному порушенні Варн

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі