Відмовлено Артем Скакун

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Катанчик Рейз

QQ by *********************eFamQ ♥
Реєстрування
13 Кві 2023
Дописи
102
Реакції
62
Бали
28
1. Нікнейм адміністратора: Артем Скакун
2. Особистий нікнейм: Катанчик Рейз
3. Суть скарги: по мне начал тулить коп с мп5, мой персонаж в страхе смерти открыл по нему огонь и потом пытался скрыться, откинули за ПГ??? я понимаю если бы коп подошел тазер отыграл или приказал мне поднять руки, а так он первый открыл огонь за что мой персонаж и убил его. Свой срок я отсидел, так что требую компенсацию за 45 минут в афк кпз
4. Доказ видачі покарання: (скриншот/відео):
5. Дата походження: 30.05

Артем Скакун

Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
18 Лис 2022
Дописи
3,103
Реакції
2,426
Бали
253
Прошу надати повний фрапс ситуації якщо вже заливаєте свій як оскарження. Перед цим Ви перші почали вести вогонь по поліцейським, після чого почався вогонь по Вам у відповідь, Ви поїхали на каєні. Після чого повернулись на місце де в вас стріляли і почали знову перестрілку. Надам відеодокази.

Катанчик Рейз

Реєстрування
13 Кві 2023
Дописи
102
Реакції
62
Бали
28
Хорошо, щас залью фрапс где видно что по мне тогда тоже первыми открыли огонь, после чего я попытался перестреливаться, понял что мой персонаж не герой и попытался скрыться на порше, после чего захотел в суматохе забрать свою машину.

Артем Скакун

Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
18 Лис 2022
Дописи
3,103
Реакції
2,426
Бали
253
Хорошо, щас залью фрапс где видно что по мне тогда тоже первыми открыли огонь, после чего я попытался перестреливаться, понял что мой персонаж не герой и попытался скрыться на порше, после чего захотел в суматохе забрать свою машину.
Передивився фрапс в 0.5 швидкості, по вашому автомобілю навіть не попали бо була стрельба по іншому гравцю з іншого клану. Виходить з пістолетом на толпу поліцейських це вже ПГ.

Катанчик Рейз

Реєстрування
13 Кві 2023
Дописи
102
Реакції
62
Бали
28
Вот фрапс, пошел огонь в мою сторону а так-же моего знакомого, я вышел что-бы прикрыть его и после чего мы скрылись, это полноценная РП ситуация которой ты помешал. Я бы мог в соло развалить там хоть 5 НПУшников, но я этого не делал. Поэтому не понимаю где ПГ, обычная ситуация в которую ты опять вмешался и всё испортил.

Артем Скакун

Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
18 Лис 2022
Дописи
3,103
Реакції
2,426
Бали
253
Вот фрапс, пошел огонь в мою сторону а так-же моего знакомого, я вышел что-бы прикрыть его и после чего мы скрылись, это полноценная РП ситуация которой ты помешал. Я бы мог в соло развалить там хоть 5 НПУшников, но я этого не делал. Поэтому не понимаю где ПГ, обычная ситуация в которую ты опять вмешался и всё испортил.

Якщо в вашу сторону вели вогонь, Ви вже повинні були дати газ та поїхати(ваш персонаж не супергерой). Також прошу звертатись до мене на Ви. І ви не "скрилились", а повернулись на місце де в Вас стріляли.

Ярослав Рибальченко

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
5 Січ 2023
Дописи
2,094
Реакції
903
Бали
213
Вітаю шановний гравець!

Адміністратор видав вірне покарання, а саме:

По-перше по вашому союзнику/другу почали вести вогонь працівники з державної організації, після чого ви взяли авто, і почали стріляти. При цьому працівників було більше ніж вас двох, що вже вважається PowerGaming.
По-друге, ви поїхали, а потім через хвилину вернулись і почали далі стріляти по ним, за що й отримали покарання.

Відхилено.

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі