Відмовлено Артем Скакун

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Катанчик Рейз

QQ by *********************eFamQ ♥
Реєстрування
13 Кві 2023
Дописи
102
Реакції
62
Бали
28
1. Нікнейм адміністратора: Артем Скакун
2. Особистий нікнейм: Катанчик Рейз
3. Суть скарги: Опять предвзятое отношение и откидывание только одного клана за нарушения. Буду собирать пока эти жалобы, лишними не будут. А именно откинул только меня за ПГ :) Хотя сам ГА написал что на ситуации первым начал ПГшить какой-то другой человек, но он почему-то в КПЗ не попал. Как всегда :) На фрапсе администратора, как он сам сказал, видно полную ситуацию, тогда почему наказание получил только я?
4. Доказ видачі покарання: (скриншот/відео): https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Артем-Скакун.45057/#post-197678
5. Дата походження: 30.05

Артем Скакун

Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
18 Лис 2022
Дописи
3,103
Реакції
2,426
Бали
253
Не розумію що Ви маєте на увазі, я бачу тільки злив адміністратора. Покарано Вас, бо гравець по якому стріляли поліцейські навіть не відстрілювався, а сховався за автомобілем і не вилазив.

Катанчик Рейз

QQ by *********************eFamQ ♥
Реєстрування
13 Кві 2023
Дописи
102
Реакції
62
Бали
28
Какой слив? Я отталкиваюсь от слов ГА в прошлой жалобе.

Ярослав Рибальченко

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
5 Січ 2023
Дописи
2,094
Реакції
903
Бали
213
Вітаю шановний гравець!

Переглянувши відеодоказ, вибачаюсь що вказав про гравця, який почав стріляти, хоча він не робив цього, а лише сховався, після чого, у вас виникло бажання відстрілятись від усіх силових структур, порушивши правило PowerGaming.
Тим паче, що стосується цього, спочатку ви почали стріляти, покинули місце де це відбувалось, і через хвилину повернулись, продовживши порушувати правило серверу.

Закрито.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі