В очікуванні Артем Судаков / Оскарження

Владислав Всемудрий

Поважний гравець
Реєстрування
26 Січ 2023
Дописи
166
Реакції
150
Бали
88
1. Ваш нікнейм: Владислав Андрійович
2. Нікнейм адміністратора: Артем Судаков
3. Суть скарги: Я написав всього-навсього 2 скарги! Спеціально сидів обрізав довжелезне 15-хвилинне та залишав трохи відео на початку та в кінці щоб видно було ситуацію на відео, бо чудово знаю, що повний запис ви все одно дивитися не будете і просто відхилите. Але одна з цих скарг через банальний баг форуму просто продублювалася! Це одна й та сама тема, а не 3 різні скарги! І ви за технічний дубль видаєте мені покарання за злив гравців? Ви там серйозно на приколі, чи як це назвати? А тепер подивіться на свої ж подвійні стандарти. Коли я особисто кидав скаргу на іншого гравця за конкретний злив, де у тіпа було 3 абсолютно різні скарги, і ВСІ ТРИ ви відхилили, яка була відповідь від адміністрації? Правильно: «Будемо слідкувати, відмовлено». І все, жодного бану чи покарання йому ніхто не вліпив! А тут я отримую реальний бан за 3 відхилені скарги, одна з яких просто забагалася і виходить 2 скарги на 2 ситуації різні. При тому, що у ваших же відповідях про злив — це від 5 і більше повністю відхилених скарг за короткий проміжок часу! Де тут взагалі логіка і де справедливість https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Для-ГА-Спроба-злити-фракцію-НПУ-Києва.414733/
Я вже подав оскарження на розгляд скарг які відхилили. Порушення з боку держ там було стовідсоткове, тому нехай він теж отримує покарання і відповідає суворо за правилами сервера! Який взагалі сенс мені продовжувати грати на цьому проєкті та витрачати свій час, якщо банять просто за те, що ти фіксуєш порушення інших гравців і намагаєшся добитися справедливості коли тебе садять та видають за дрібне порушення а гос нічого. В разі негативного розгляду прошу особисто або ГА або Данила Волошина про бан мого аккаунта на 6000 днів тому що грати з такою адміністрацією на сервері (не кажу за всю є і нормальні) немає сенсу в причині можете написати образа адміністрації або за власним бажанням для мене не має різниці бо це просто доказує вашу безпринципність розгляду та ставлення до клану та до держ й неоф я так розумію вам важливіше прикрити держ
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): З приводу покарання ось скарга https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Владислав-Андрійович-Злив-керівництва-СБУ-omega-r-2869.420037/
5. Дата порушення: 06.07.2026

Останнє редагування:

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі