𝐁𝐞𝐳𝐝𝐚𝐫 𝐇𝐚𝐫𝐝
𝐄𝐱𝐬𝐢𝐝𝐞𝐅𝐚𝐦𝐐 𝟏𝟎𝟎
1. Ваш нікнейм та ID: Винсент Нокс 54244
2. Нікнейм адміністратора: Артем Судаков
3. Суть скарги:
Вітаю.
Хочу оскаржити видане мені покарання у розмірі 145 хвилин деморгану, а також покарання моїй дружині Ноа Нокс — Warn.
Під час ситуації ми вступили в конфлікт із гравцем Зейн Рейнхард. Разом ми нанесли йому понад 1000 шкоди, однак він не помер. Я викликав адміністратора та показав відкат, після чого подав скаргу на форум щодо можливого використання стороннього ПЗ.
Під час першого розгляду гравцю було видано покарання за PG, однак момент із тим, що по ньому не проходила шкода, фактично не був пояснений. Після моєї скарги на розгляд ситуації було проведено перерозгляд, у результаті якого вже мені та моїй дружині видали покарання.
Мені були інкриміновані:
2. Нікнейм адміністратора: Артем Судаков
3. Суть скарги:
Вітаю.
Хочу оскаржити видане мені покарання у розмірі 145 хвилин деморгану, а також покарання моїй дружині Ноа Нокс — Warn.
Під час ситуації ми вступили в конфлікт із гравцем Зейн Рейнхард. Разом ми нанесли йому понад 1000 шкоди, однак він не помер. Я викликав адміністратора та показав відкат, після чого подав скаргу на форум щодо можливого використання стороннього ПЗ.
Під час першого розгляду гравцю було видано покарання за PG, однак момент із тим, що по ньому не проходила шкода, фактично не був пояснений. Після моєї скарги на розгляд ситуації було проведено перерозгляд, у результаті якого вже мені та моїй дружині видали покарання.
Мені були інкриміновані:
- 6.1 FD — Free Damage;
- 4.17 — Ігнорування необхідної кількості гравців для викрадення;
- 4.21 — Викрадення у населених пунктах, громадських місцях, зелених зонах;
- 4.28 — Нанесення шкоди по заручнику.
Вважаю, що деякі з цих пунктів були застосовані без достатнього обґрунтування.
Щодо Ноа Нокс
Під час перестрілки зі співробітником СБУ моя дружина просто взяла його в стяжки.
При цьому вона:
При цьому вона:
- не вимагала грошей;
- не проводила обшук;
- не забирала майно;
- не проводила пограбування;
- не вивозила гравця з місця події.
Тобто фактично дія полягала лише у тому, що на гравця були надягнуті стяжки.
При цьому Ноа Нокс була покарана за 4.17 та 4.21, тобто за порушення правил саме щодо викрадення.
Прошу пояснити, яка конкретно дія на відеозаписі була визнана викраденням, якщо гравця нікуди не вивозили та жодних дій, характерних для викрадення, не здійснювали.
Згідно з пунктом 3.11, стяжки використовуються для здійснення пограбування/обшуку. Сам факт використання стяжок, на мою думку, не означає автоматично, що відбулося викрадення.
Якщо адміністрація вважає інакше, прошу надати конкретний пункт правил або офіційне роз'яснення, де зазначено, що саме надягання стяжок автоматично прирівнюється до викрадення.
При цьому Ноа Нокс була покарана за 4.17 та 4.21, тобто за порушення правил саме щодо викрадення.
Прошу пояснити, яка конкретно дія на відеозаписі була визнана викраденням, якщо гравця нікуди не вивозили та жодних дій, характерних для викрадення, не здійснювали.
Згідно з пунктом 3.11, стяжки використовуються для здійснення пограбування/обшуку. Сам факт використання стяжок, на мою думку, не означає автоматично, що відбулося викрадення.
Якщо адміністрація вважає інакше, прошу надати конкретний пункт правил або офіційне роз'яснення, де зазначено, що саме надягання стяжок автоматично прирівнюється до викрадення.
Щодо пункту 4.28
Також прошу пояснити, чому до ситуації був застосований пункт 4.28 — нанесення шкоди по заручнику, якщо гравець не був фактично викрадений та утримувався лише в стяжках.
Щодо попередньої ситуації з NABANOV
Також хочу звернути увагу на мою попередню скаргу щодо клану NABANOV, де гравці взяли мене в стяжки в зеленій зоні та перешкоджали грі.
Там були видані покарання за:
Там були видані покарання за:
- заковування людей у стяжки в зеленій зоні;
- надягання стяжок без RP-відігровки;
- використання стяжок для перешкоджання грі.
При цьому покарання за 4.17 та 4.28 видано не було, хоча обставини також могли підпадати під ці пункти.
Тому прошу пояснити, чому в аналогічних ситуаціях правила застосовуються по-різному.
Тому прошу пояснити, чому в аналогічних ситуаціях правила застосовуються по-різному.
Прошу
Прошу повторно переглянути видані покарання мені та Ноа Нокс, а також:
- Вказати конкретні дії на відеозаписі, які стали підставою для кожного виданого пункту.
- Пояснити, на підставі чого дії Ноа Нокс були кваліфіковані саме як викрадення.
- Пояснити застосування пункту 4.28, якщо гравець не був фактично викрадений.
- Пояснити різницю у кваліфікації цієї ситуації та ситуації з NABANOV.
- Якщо використання стяжок автоматично вважається викраденням — надати відповідний пункт правил або офіційне роз'яснення.
Прошу розглянути ситуацію саме по фактах та конкретних діях, а не лише за фактом наявності стяжок.
Дякую за повторний розгляд.
4. Докази отриманого покарання (скріншот/відео): Жмяк
5. Дата порушення: 02.10.2026
Дякую за повторний розгляд.
4. Докази отриманого покарання (скріншот/відео): Жмяк
5. Дата порушення: 02.10.2026