Відмовлено Артем Тундом RP Біографія

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Микита мостовий.

Південна Україна|05
Реєстрування
23 Жов 2025
Дописи
8
Реакції
17
Бали
8
Мене звати Артем Тундом. Я народився у родині, де завжди панували любов, підтримка та взаємоповага. Мої батьки з дитинства навчили мене цінувати родину, бути відповідальним і не здаватися перед труднощами.
Моє дитинство минуло в невеликому селі. Я ріс активною та допитливою дитиною: багато часу проводив на вулиці з друзями, грав у футбол, досліджував природу та любив майструвати щось власноруч. Саме тоді в мене з’явився інтерес до техніки й того, як влаштований світ.
Особливе місце в моєму житті займали сімейні традиції. Щонеділі ми збиралися всі разом за столом, готували, розмовляли й ділилися історіями. Ці моменти сформували моє розуміння того, що сім’я — це опора в будь-якій ситуації.
У підлітковому віці моє життя змінилося: батько вирушив на фронт. Це був складний період, сповнений хвилювань і страху. Я намагався бути сильним, допомагав матері та зосередився на навчанні. Саме тоді я почав писати вірші — це стало способом висловити свої почуття та впоратися з емоціями.
Після повернення батька додому наша родина зіткнулася з новими випробуваннями. Йому знадобився час і лікування, щоб відновитися. Я підтримував його, допомагав у повсякденних справах і зрозумів, наскільки важливою є психологічна підтримка для людини.
Після школи я обрав технічний напрямок навчання, адже хотів створювати корисні речі за допомогою технологій. Під час навчання я працював над власними проєктами, один із яких був спрямований на допомогу людям, які пережили складні життєві події.
У моєму житті важливе місце займає сім’я. Я ціную взаєморозуміння, підтримку й щирі стосунки. Вірю, що саме близькі люди надихають рухатися вперед і не боятися змін.
Сьогодні я прагну розвиватися, навчатися нового та використовувати свої знання на користь суспільству. Моя мета — створювати можливості для людей, допомагати тим, хто цього потребує, і доводити, що навіть з невеликого початку може вирости щось велике.
Я переконаний: майбутнє належить тим, хто не боїться діяти та брати відповідальність за своє життя

Даня Охрімчук

Ст.Адміністратор у відставці | Південна Україна
Реєстрування
7 Кві 2024
Дописи
414
Реакції
430
Бали
123
Відмовлено!

25. Заборонено писати біографію від 1 лиця.
26. Біографія дозволено писати тільки від 3 лиця.
4. Біографія в обов'язковому форматіповинна мати відокремлені підзаголовки кожної частини біографії.
1. Біографія має сягати обсягу не менш ніж 4000 символів(не враховуючи пробіли/пропуски).
6.Якщо біографія була відхилена, то інтервал перед написанням іншої буде становити 24 години з моменту відхилення.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі