Dario Luciano
Козак
- Реєстрування
- 28 Тра 2023
- Дописи
- 65
- Реакції
- 5
- Бали
- 13
1) Артем Українець
2) Генрі Томасіно
3) Бачу, що читати законодавство - це не Ваша фішка. Я можу побачити, як гуманоїди забирають людину або як президент знімає тік ток. У законодавстві чітко написано, коли можна відкривати вогонь, Ви ж в свою чергу шукаєте якесь виправдання(дуже смішне, доречі) тим самим намагаєтесь заблатити співробітника. Цитую для Вас пункт: (не з тим ти починаєш війну?)
2) Генрі Томасіно
3) Бачу, що читати законодавство - це не Ваша фішка. Я можу побачити, як гуманоїди забирають людину або як президент знімає тік ток. У законодавстві чітко написано, коли можна відкривати вогонь, Ви ж в свою чергу шукаєте якесь виправдання(дуже смішне, доречі) тим самим намагаєтесь заблатити співробітника. Цитую для Вас пункт: (не з тим ти починаєш війну?)
4) *Клік*Стаття 12. Застосування зброї органами виконавчої влади
1. Посадові особи органів виконавчої влади на території населених пунктів мають право застосовувати зброю в таких випадках:
- для захисту іншої особи або себе від посягання, якщо це посягання пов'язане з відкриттям вогню зі зброї;
- під час погоні тільки в тому разі, якщо переслідуваний відкрив вогонь або збирається відкрити вогонь.