Розглянуто Артем Українець/ бан на 15 днів

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Іван Кириченко

Новий гравець
Реєстрування
11 Чер 2025
Дописи
1
Реакції
3
Бали
6
  1. Нікнейм адміністратора: Артем Українець
  2. Особистий нікнейм Іван Кириченко
  3. Суть скарги:
Доброго дня, шановна адміністраціє сервера.

Хочу висловити своє обурення щодо дій адміністратора Артем Українець, який видав мені бан на 15 днів за повідомлення у /VIP чаті.
Моє повідомлення (нік — Іван Кириченко ) було таким:

"Діма Суетолог, тобі п***да, за тобою вже їдуть."

Пояснюю ситуацію. Приблизно за 10 хвилин до цього я писав у /report, що один із гравців навмисно таранить машини, вбиває гравців та порушує правила. Адміністратор (не пам’ятаю, хто саме) бачив, як цей гравець мене вбив, сів у машину і поїхав по зустрічній смузі. У результаті його було покарано — відправлено в деморган на 10 хвилин.

Тепер питання: для чого тоді існує /VIP чат, якщо за одне емоційне повідомлення (навіть якщо воно трохи образливе) можна отримати бан на 15 днів?
Також не зовсім зрозуміло, навіщо створювалась система RP-відигровок, якщо за рольову фразу, яка не мала на меті справжню образу, гравця карають максимально жорстко.

Вважаю, що у цій ситуації покарання надто суворе та нелогічне.
Гравці, які здійснюють масовий ДМ (вбивства без причини), отримують лише 30 хвилин деморгану, а за одне повідомлення в чат — 15 днів бану.

Прошу переглянути рішення адміністратора та, за можливості, скоригувати або скасувати бан, адже ситуація є спірною й не відповідає рівню порушення.

А ще хочу звернути увагу на невідповідність у видачі покарань адміністраторами.
У моєму випадку я отримав бан на 15 днів за повідомлення, яке було надіслано у бік звичайного гравця. Це повідомлення мало рольовий (RP) контекст і було частиною пошуку персонажа в рамках гри.
Водночас у іншій ситуації, коли образа була спрямована безпосередньо на адміністратора проекту, гравець отримав лише 7 днів бана.
Прошу пояснити, чому покарання за RP-ситуацію є суворішим, ніж покарання за пряме порушення, спрямоване на адміністрацію сервера. Вважаю, що такі дії суперечать принципам рівності та справедливості у відношенні до всіх гравців.
Скарга гравця: ТИК

З повагою, Іван Кириченко ( 121559 )

4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): ТИК
5.Дата походження: 12.11.2025

Останнє редагування:

Валерія Савченко

❤️
Активний гравець
Реєстрування
28 Лют 2024
Дописи
4,030
Реакції
2,699
Бали
253
Вітаю.
Ваше повідомлення, можна зарахувати як погрози, саме тому вам і було видане покарання.
На цей раз я вас оскаржу, але будь ласка, не піддавайтесь емоціям, щоб таких ситуацій не виникало

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі