Розглянуто Артем Українець / некомпетентність Адміністратора / для ГА або керівника

• Автор теми Макс Ретург
  • Дата початку
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Макс Ретург

Гість
  1. Нікнейм адміністратора: Артем Українець
  2. Особистий нікнейм: Максим Ретург
  3. Суть скарги: Даним адміністратором була відхилена Скарга Артур Прокопенко по причині якої нема в "Правилах подачі скарг на Праців. Держ Організацій . Там вказано що відео більше 2 хвилин має містити тайм коди порушень Тайм коди я вказав під відео, перше порушення гравцем я вказав як DB оскільки наносилась шкода, друге порушення я вказав як NonRPDrive, оскільки в реальності адекватна твереза людина ніколи не їхатиме навмисне на іншу людину. Я ще не зустрічав відмов скарг у такому формулюванні, та якщо в правилах Адміністратора є такий пункт прошу додати його і в правила подання скарг, щоб гравці знали.
    Також переглянувши деякі скарги, а саме : Скарга 1 (де Артем Українець, не запросив повне відео так як фрапс почався вже зі стрільби, і від гравця який подав скаргу могла бути провокація, і друге відеодоказ тривав менше 30 секунд) і Скарга 2 ( де адміністратор не вказав кого саме буде покарано, оскільки в відеодоказі чітко видно порушення як автора скарги, NonRpDrive на пробитому колесі, DB від іншого гравця який теж був на скутері, і гравця на якого і подавалась скарга, а і ще не було чути голосу автора скарги); Прошу провести перевірку на знання правил Адміністратора Артему Українцю і перерозглянути мою скаргу на гравця.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
    Скарга Артур Прокопенко відмовлена скарга
    Скарги розглянуті Артемом Українцем
    Скарга 1 , Скарга 2
  5. Дата походження: 30.08.2023

Ярослав Рибальченко

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
5 Січ 2023
Дописи
2,094
Реакції
904
Бали
213
Вітаю шановний гравець!

Скарга буде перерозлянута.

Закрито.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі