Тимур Марков
раньше было лучше?
- Реєстрування
- 10 Тра 2023
- Дописи
- 193
- Реакції
- 851
- Бали
- 138
- Нікнейм адміністратора: Артем Українець
- Особистий нікнейм: Тимур Марков
- Суть скарги: Вітаю , суть скарги в блаті або некомпетентністю .
З чого все почалось : подав заявку на лідера ЗМІ потім був відмовлений , з чим частково згоден через вік , але сам ГА казав що будемо давати шанси 14-літнім на лідера (великий примір Назар Герас минул лідер НПУ Д та адміністратор) .
Схвалений кандидат з nike-name-ом "Кирило Авемі" , але вся заявка була зроблена за допомогою чат джіпіті *заявка* що суперечить правилам заявки , я вирішив перевірити це правило та написав ГС Держ "Артему Українцю" запитання чи можна так подавати , на що отримав відповідь : ні .
Також я вирішив запитати чому Він допустив даного кандидата на обзвон , на що отримав відповідь : "Почему вы так уверены?" .
Неозброєним оком що то нейросеть , навіть приведу зараз факти :
Факт 1 : Стиль робота
Факт 2 : Людина не буде писати так
Факт 3 : Чому ви повині стати на лідера ? : Пристрасть до Української культури , Знання ринку . Ви серйозно ? Людина таке не напише .
Також дана особа замішана в зливах МОЗу Києва при лідера Максима Алмазова , скарга за скаргою .
Пишу дану скаргу перед обзвон , тож якщо дана особа не пройде на посаду прошу мене допустити. - Доказ видачі покарання (скріншот/відео): скрін 1 скрін 2
- Дата походження: 21,06,24