Розглянуто Артем Фракер // Багаточисленні порушення

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

•Юрій Меленчук•

З-L СБУ У відставці
Реєстрування
21 Сер 2023
Дописи
74
Реакції
42
Бали
33
Вік
16
1. Ваш нікнейм:

Юрій Меленчук

2. Нікнейм порушника:

Артем Фракер

3. Назва клану порушника:

VENOM

4. Суть скарги:

Вітаю шановна Адміністрація, сьогодні мене пограбували, при тому гравець дуже багато раз порушив різні правила "Неоф та Правила сереверу", розпочнемо з початку що видно на першом доказі:

Також хочу сказати що у даного гравця вже були порушення за які на перший раз видається деморган/мут а вже на наступний раз варн/бан тому тоже прошу це взяти на увагу.

(Також я буду аргументувати кожне порушення щоб можна було зрозуміти добре всі порушення зі сторони Алекса Фракера)

6.4. "DM Car" - DeathMatch Car - умисне псування / нанесення шкоди будь-якому транспортному засобу з або без гравців у середині без вагомої IC причини. Удари по власному транспорті не враховуються. | Деморган 5-30 хвилин

-На першому доказі видно як даний гравець почав бити СТЗ кулаками-

6.27. "Уникнення RP відігрувань" - Заборонено уникати RolePlay ситуацій, відігровок, взаємодії з іншими ігровими персонажами. | Деморган 60-120 хвилин, при наступному порушенні Варн

-На другому доказі видно як даний гравець надів на мене стяжки без відігровок-

6.29. "Провокація гравців" - Заборонено провокацію гравця на порушення внутрішніх правил сервера для подальшого подання скарги на нього в репорт або на форум тощо. | Мут 30-90 хвилин / Деморган 30-90 хвилин / Бан до 5 днів

-На другому доказі видно як даний гравець бив машину, направляв на мене кулаки, почав бігати коло мене, та це можна розцінвати як провокація-

6.34. Заборонено позбавляти можливості пересування гравця, насильно утримувати для ООС образ, цькування, погроз та залякувань. | Мут 30-120 хвилин / Деморган 30-120 хвилин / Бан до 5 днів

-На третьому доказі видно що після пограбування даний гравець просто взяв та поїхав дальше не знявши стяжки з мене, тим самим позбавив можливості пересування-

6.35. Заборонено зловживати порушеннями правил сервера, на розсуд головної адміністрації. | Варн / Бан від 14 днів

-Я думаю що зі всіма вищевказаними порушення це без проблем розуміється-

6.49. Якщо покарання у вигляді деморгану перевищує 180 хвилин буде видано попередження.

-Також думаю за все вищевказане, покарання буде перевищувати 180 хвилин-

Тепер перейдемо до правил Неоф

2.3. Заборонено заковувати людей в стяжки в зеленій зоні. | Деморган 30 хвилин / Варн

-На доказах видно як я знаходжуся коло СТО(там ЗЗ)-

2.4. Заборонено одягати стяжки без RP відігровки в текстовий чат. | Деморган 15 хвилин

-На доказах немає відігровок-

3.2. При пограбуванні повинні бути присутніми люди з кримінальних угрупувань вище 2 рангу "Місцевий"; | Деморган 30 хвилин

-Прошу перевірити чи даний гравець дійсно має другий ранг у клані-

3.4. Усі пограбування повинні проходити суворо за населеними пунктами; | Деморган 60 хвилин

-На доказах видно як пограбування було в населеному пункті-

3.5. Кількість нападників має бути в 4 рази більшою за кількість жертв; | Деморган 80 хвилин

-На доказах видно як мене грабує тільки одна особа а в даному випадку їх потрібно було 4-

3.6. Ви повинні озвучити свої наміри щодо проведення пограбування, попросити притиснутися до узбіччя і виконувати вимоги, тільки якщо гравець не зупиняється, можна відкрити вогонь по колесах після попередження (через 8 секунд). | Деморган 60-120 хвилин

-На доказах видно як даний гравець не озвучив свої наміри так як був у муті, але для чого тобі він мене грабував якщо був у муті-

3.10. Для проведення пограбування (обшуку) потрібно мати ІС причину, також відігравати RP, якщо будуть відсутні два пункти, та майно у гравця буде забрано - Компенсація майна буде здійснюватися за рахунок того хто здійснював пограбування, також отримає покарання згідно загальних правил.

-На доказах видно як немає причини грабувати мене, а також не було відігровок-

3.8. Під час проведення пограбування хоча б 1 учасник зобов'язаний вести фрапс ситуації, яка відбувається та зберігати протягом 3 діб. | Бан на 3 дні та конфіскація майна за пунктом 3.10

-Прошу запросити фрапс у даного гравця-

Зі всього вищевказаного хочу зробити висновок, на даного гравця вже дуже багато скарг за порушення правил, тому прошу Адміністрацію розглянути скаргу максимально детально та видати максимальне покарання яке можна, бо такі гравці псують атмосферу та бажання грати у багатьох гравців.

Також я думаю що багато з гравців підтримають мене в даній скарзі.

Дякую за увагу

5. Доказ порушення (скриншот/відео):

Відео-доказ №1

Відео-доказ №2

Відео-доказ №3

6. Дата порушення:

01.03.2026
З повагою Підполковник СБУ Юрій Меленчук.

Останнє редагування:

Рома Семеген

ГС Неоф | Центральна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
18 Чер 2025
Дописи
3,068
Реакції
1,003
Бали
253
Вітаю шановний гравець,
Розглянувши вашу скаргу, виношу наступний вердикт:
Перепрошую, за довгий розгляд скарги
Гравець Артем Фракер [ID240352] - Вже перебуває в блокуванні терміном на 6000 днів

Щоб отримати компенсацію, зверніться в розділ скарги на адміністрацію та подайте з темою компенсація, вказавши дану скаргу за правилом неофіційних організацій 3.10

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі