Даринка Хефнер
Активний
- Реєстрування
- 28 Тра 2023
- Дописи
- 55
- Реакції
- 4
- Бали
- 11
- Нікнейм адміністратора: Артем Хром
- Особистий нікнейм: Даринка Буйна
- Суть скарги: Замутив і посадив у деморган не бачачи всієї ситуації.
Сьогодні я продавала зброю на АЗС, гравець почав стріляти зі снайпи буквально за сканією за десять метрів від мене, покупець викликав адміна а адміністратор Артем Хром побачив тiльки як я вбивала і ображала людину, яка намагалася мене вбити, а також гравець в образі згадав мою матір, адміністратор заплющивши на це очі замутив його (240 хв - образа гравцiв) і мене(60 хв- образа гравцiв), я відлетіла в деморган замучена а він у свою чергу почав знущатися, питаючи "ще щось потрібно?" знаючи що пару хвилин тому змутив мене, на жаль у мене немає запису повної ситуації але є скрини якi доказують деяку частину моїх слів, я б попросила у шановного адміністратора відео що трапилося але у дискорді у мене не вийшло знайти його.
Я вважаю що такi рiшення це не правомiрно у сторону гравцiв, прошу звернути на це увагу.
Якщо мене вбили то чого я повинна тратити марно свiй iгровий час у деморганi? я прихожу додому вся "змінено" и ще повинна тепер сидiти за самооборону? - Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
- Дата походження: 24.11.23
Останнє редагування модератором: