Відмовлено Артем левин

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Микита Вишнецький

ЗСУ 05 UKRAINE GTA
Реєстрування
12 Лип 2025
Дописи
189
Реакції
101
Бали
48
1. Ваш нікнейм: Микита Понятенко
2. Нікнейм порушника:Артем левин
3. Суть скарги:Бажаю здоров’я!
Звертаюся до Вас із проханням пояснити причину відмови у довірі до мене. Я щиро мав намір вступити до лав Служби безпеки України, адже прагну служити державі та захищати її інтереси.
Прошу повідомити, у чому саме полягає недовіра, адже, наскільки мені відомо, я не вчиняв жодних дій, які могли б стати підставою для такого рішення.
Готовий надати будь-які додаткові документи чи пояснення для підтвердження своєї доброчесності та бажання служити Україні.
4. Доказ порушення (скриншот/відео): за потребою в
5. Дата порушення не помню

Артем_Левин

06|Полковник|СБУ|
Реєстрування
24 Лип 2024
Дописи
142
Реакції
34
Бали
33
Вітаю, шановний Микито Понятенко.

Щодо питання недовіри до Вас повідомляю наступне. Після ознайомлення з Вашою трудовою книжкою та історією покарань у мене виникли обґрунтовані сумніви стосовно можливості Вашого прийняття до СБУ.

Разом з тим, я надав Вам можливість проявити себе в іншій державній установі, щоб оцінити Вашу подальшу поведінку та професійні якості. Однак після цього Ви подали на мене скаргу з приводу відмови у прийнятті, попри те, що раніше Вам було чітко повідомлено про причини та умови можливого перегляду рішення.

Очікуємо Відповіді від ГС ЗГС держ

Ілля Репецький

КА | Подільський Край
Куратор Адміністрації
Реєстрування
14 Лип 2024
Дописи
2,026
Реакції
721
Бали
253
Вітаю.
Як зазначалось раніше в Ваших скаргах - лідер/заступник самостійно вирішує кого приймати, в кого не приймати в фракцію.
Заступник СБУ надав відповідь вище.

Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі