Розглянуто Артур Вернон | Медіа

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Рома Семеген

ГС Неоф | Центральна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
18 Чер 2025
Дописи
2,654
Реакції
895
Бали
253
1. Ваш нікнейм:Роман Семеген [ID11526]
2. Нікнейм порушника:Артур Вернон [ID11335]
3. Суть скарги:
Хочу звернутися до адміністрації з проханням розглянути інцидент, який стався сьогодні близько 14:30 на сервері №06 Ukraine GTA.

Я завчасно прибув на локацію контейнерів, зайняв місце та очікував початку ставок. У момент старту гравець Артур Вернон раптово телепортувався на контейнери, що виглядало як нечесне використання адмінських можливостей у власних цілях, оскільки це дало йому перевагу над іншими гравцями, які перебували там заздалегідь. Після телепорту він також почав перебивати інших гравців, чим порушив чергу та нормальний процес.

Щоб з’ясувати ситуацію, я зайшов на його стрім і спокійно вказав, що така поведінка є несправедливою. У відповідь Артур почав висміювати та ображати мене, а також іншого гравця, який теж написав в чат. Замість конструктивної відповіді він перейшов на насмішки та знецінення.

Пізніше Артур звернувся до модерації TikTok з проханням видати мені покарання. Я розумію, що за ТТ він має право ухвалювати відповідні рішення, але в даному випадку покарання виглядало упередженим і емоційним, адже я не порушував правил, а лише висловив невдоволення його діями.

Коли я згодом зустрів його на Центральному Ринку та спокійно сказав, що так поводитися неправильно, він знову вдався до принижень, зокрема сказав «ромчік поплач», що свідчить про неповажне ставлення до гравців сервера.

Прошу адміністрацію: Розглянути дану скаргу та винести вердикт

4. Доказ порушення (скриншот/відео):Тик та Тик
5. Дата порушення:30.12.2025

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі