Відмовлено Артур Екстезі // Догана

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Максим Кензич

Полковник СБУ | 03
Реєстрування
19 Бер 2023
Дописи
29
Реакції
16
Бали
13
  1. Нікнейм лідера/заступника:Артур Екстезі
  2. Особистий нікнейм:Максим Жолоб
  3. Суть скарги:Нам прийшов наказ від Артура Екстезі щоб ми зайшли в спец звязок,я був раніше в СБУ К і в мене в діскорді було ім*я "[СБУ К] Максим Жолоб" я його швиденько замінив на "[НПУ К] Максим Жолоб" але роль була СБУ К я зайшов в спілкування ( на той момент я подав на роль але ще не змінили) повертаюсь в гру і в мене догана,я прошу запросити в цього заступника докази що я не зайшов в спец.зв*язок та що догана видана правильно(докази того що в мене була роль СБУ К)
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  5. Дата походження:07.05.2024

Данієль Рейвен

Підполковник ЗСУ | Легенда ЗСУ йоу
Реєстрування
17 Лют 2024
Дописи
17
Реакції
18
Бали
6
Надо раніше на роль подавать

Реєстрування
6 Лис 2022
Дописи
183
Реакції
124
Бали
88
Надаю докази я написав в тг всі заходимо в діскорд о 18:07 він на роль не подав він подав на роль о 18:40 а з ролю СБУ.м.К - Ми не рахуємо бо він в НПУ.м.К а не в СБУ.М.К

https://imgur.com/a/4LV6cmo

Потім я казав в рацію всі у спец звязок я чекав 5 хвилин у діскорді було 2 любини Максим Екстезі-Андрій Примак потім я почав видавати догани кого не було в діскорді
Вчом причина не знаю сказати шо я не можу зайти в діскорд і на роль він подав о 18:40 а я написав о 18:07 в чому проблема подати на роль за чей час
Потім цей співробітник не сказав у рацію шо він не зможе зайти в діскорд
Я видав догану бо в нас взагалі нікого немає в діскорді я хочу зробити все як було
Я з генералом поговорив він сказав шо дає дозвіл на догани і я почав видавати догани.

чекаємо відповіді адміністратора

Слава Україні
Героям Слава

Снимок экрана (5567).png

Микита Андрійович

Пенсионер| Східна Україна
Реєстрування
5 Лис 2023
Дописи
87
Реакції
224
Бали
48
Я попереджував всіх про те, що під час зміни всі повинні знаходитися у discord каналі НПУ К
Покарання видане вірно

Дмитро Федченко

[!]
Активний гравець
Реєстрування
24 Кві 2023
Дописи
1,767
Реакції
612
Бали
198
Вітаю

Заступник написав, щоб усі зайшли в Discord о 18.07, догана Вам була видана о 18.33 в цей ж час о 18.33 Ви змінили собі нік в Discord (поставили тег [НПУ К]). На роль Ви подали о 18.40, тобто після видачі догани. Також поспілкувавшись із Заступником надав докази, що Вас у войсі не було.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі