Розглянуто Артур Злодій/НПУ Д/Нон рп

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Дмитро Бадоєв.

Форумний герой
Реєстрування
5 Кві 2024
Дописи
51
Реакції
56
Бали
21
  1. Нікнейм гравця:Артур Злодій 40530
  2. Особистий нікнейм:Дмитро Бадоєв 37223
  3. Суть скарги: Гравець затримав мене та відвіз до відділку навіть не зачитавши міранду посадив виписав розшук (Навіть не узявши паспорт) та обшукав порушивши декілька правил, також під час погоні у гравця було аномальна поведімка його снаряду або він просто дуже добре стріляє або стороннє ПО гравець відмовлявся пояснити чому він почав погоню нажаль повної фіксації нема але момент затримання я включив відео фіксацію
  4. Докази (скріншот/відео):Тиць
  5. Дата порушення29.12.2024
    Тайм коди не залишаю та прошу ознайомитися з повним відео оскільки в майже в кожній секунді є порушення! дякую <3

Мартін Морган

ГС Держ у відставці | Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
5 Січ 2024
Дописи
1,874
Реакції
1,750
Бали
213
На розгляді

Мартін Морган

ГС Держ у відставці | Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
5 Січ 2024
Дописи
1,874
Реакції
1,750
Бали
213
Вітаю, переглянувши Вашу скаргу та додатково докази від порушника, виношу таке рішення:
Почнемо з того, що ваш відеодоказ був не повний, тому не зрозуміло було за що вас затримано співробітниками НПУ. Як тільки я побачив докази затримання, ситуація більш прояснилась. Надалі, на самому відео ми бачимо порушення від спіробітника НПУ, а саме: немає відігровок щодо затримання в самому ГУ, немає відігровок щодо роботи з документами та робочим планшетом, що є грубим порушенням канону RP та правил держ. орг.
Також, спілкування співробітника Поліції порушує внутрішні правила МВС.
На жаль, я можу розписати ще більше порушень, але вони не такі значні як ті, що розписані вище.

Тому, гравець 37223 отримає покарання:
5.1. "MG" - Metagaming - Надсилання повідомлень, що містять OOC інформацію в IC чаті (з реального світу в ігровий світ - змішування чатів). До уваги також береться “)”, “.”, “?” тощо. | Мут 15 хвилин

Гравець 40530 отримає покарання:
З правил державних організацій:
2.40. Заборонено масово порушувати правила державних організацій та канони RP, не відігравати RP роль свого персонажа тощо. | Варн

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі