Схвалено "Артур Канівець та id: 300" / "Порушення правил серверу"

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Едуард Рошен

Пенсія 06 | Подільський край
Реєстрування
20 Лип 2023
Дописи
217
Реакції
94
Бали
73
  1. Нікнейм гравця: Артур Канівець#6409 та 300 айді(нік не знаю)
  2. Особистий нікнейм: Едуард Рошен
  3. Суть скарги: Я почав затримувати гравця вони почали мені мішати і втручатися в рп я посадив громадянина та поїхав далі від них щоб вони не мішали вони почали переслідувати мене потім я заїхав за зданія і почав розмовляти з громадянином вони мене найшли та почали бити,ображати мене та орати.Я почав тікати але я не використав тайзер бо там він виліз на другу людину і воно б невдарило томя я почав стреляти і ліквідував бо він мені не дав би зняти кайданки з громадянина.

Артур Канівець#6409: DM + MG+Неадекватні висловлювання+Втручання в рп процес

300 айді: Неповажне ставлення до гравців / принижувати гідність та честь гравця + Неадекватно поводитись / виражатись / комунікувати+ DM(Нанесення урону)+Втручання в рп процес+DM(Вбивство другого гравця)

4. Докази (скріншот/відео): тик
  5. Дата порушення: 27.11.24

Реєстрування
18 Лис 2023
Дописи
597
Реакції
270
Бали
68
Вітаю!
Розглянувши вашу скаргу виношу вердикт:
Гравець Олександр Джеффери [300]
Отримує покарання:
6.1.
"FD" - Free Damage - нанесення шкоди гравцю без вагомої на то IC причини. | Деморган 15-30 хвилин
6.2.
"DM" - DeathMatch - доведення до несвідомого стану гравця, без вагомої на то IC причини. | Деморган 60-100 хвилин
5.10.
Заборонено неповажне ставлення до гравців / принижувати гідність та честь гравця. | Мут до 120 хвилин / Бан 7 - 20 днів.
5.1. "MG" - Metagaming - Надсилання повідомлень, що містять OOC інформацію в IC чаті (з реального світу в ігровий світ - змішування чатів). До уваги також береться “)”, “.”, “?” тощо. | Мут до 45 хвилин
Гравець Артур Канівець [6409]
Отримує покарання:
6.2.
"DM" - DeathMatch - доведення до несвідомого стану гравця, без вагомої на то IC причини. | Деморган 60-100 хвилин.
Гравець Едуард Рошен [6915]
Отримує покарання:
6.2.
"DM" - DeathMatch - доведення до несвідомого стану гравця, без вагомої на то IC причини. | Деморган 60-100 хвилин

Шановний на наступний раз якщо у вас будуть докази без вашого мікрофону вона буде відмовлено!

Схвалено!

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі