Артур Кузьменко
Зам.Нач.ДВБ НПУ Д|01
- Реєстрування
- 16 Лип 2023
- Дописи
- 11
- Реакції
- 17
- Бали
- 6
Глава 1- Дитинство, дуже складна річ.
Кузьменко Артур Віталійович -народився 7 березня 2000 року, у місті Київ,тато Артура Віталій Кузьменко був Генеральним Прокурором, матерь Мая Кузьменко, була адвокатом, як і всі малі діти Артур ходив до садка, де він боявся свого оточення, тому що він з лишньої ваги його ображали в садку.Артур виростав та знайшов собі гарного друга Анатолія Сидоренка, з яким він вчився в школі, Артур і Анатолій сиділи за однією партою та любили грати на майданчику.Артур був досить гарною та розумною дитиною, але де коли бували такі події, що над Артуром знущались його однокласники, із-за того що в нього була зайва вага.
-Що ти жирний? Вже встиг з'їсти пончики перед уроком?запитав Однокласник
-Тебе забув спитати, тебе це не стосується!!!голосно відповів Артур.
Після чого Однокласник вдарив сильно Артура по Голові й Артур впав на землю.
-Ти ще пошкодуєш....- тихенько промовив наш Артур.
-Ххахахахаха, невдача, іди бігай по стадіону!сказав Однокласник
Анатолій друг Артура хотів допомогти нашому Артуру, але той казав
-Мені не потрібно твоя допомога, ми просто шуткуємо)говорив Артур
так вже наш Артурчик заробляв собі дитячі травми.
Наш Артур був дуже складною та закритою дитиною та один раз Анатолій питає,
-Пішли я тебе познайомлю з дівчатками? вони дуже гарні - говорив Анатолій
-Та ні мені треба іти, Мама попросила ще зайти хліба купити, вибач до завтра!відповів Артур
але є що докласти, Артур жив досить в гарній та богатій сім'ї його тато мав Великий котедж 2 квартири в центрі Хрещатику, та мав 3 гарний дорогих машин, звісно нелегальним шляхом, але наш маленький Артурчик один раз запитав у тата,
-Тато..Тато відки у тебе стільки грошей розкажи мені!!!запитував наш Артур
-Синку, підростеш трошки і зрозумієш як можна заробити в нашій державі на це все відповів Тато
в Україні на жаль тільки так можна заробити великі гроші..
Артур думав що його тато Герой та не придав цьому призначення однак...
Глава 2-підляток.. є підліток..
Минає час
Артур почав займатися боксом та бігати на стадіоні й робити сильніше свою фіз.підготовку
і так вже пів року як Артур займається спортом, він схуднув на 25 кілограмів та гарно виглядає, ще пів року назад він був 80 кг, а також Артур був дуже розумний і він гарно вчився в школі одного разу..
-Хто буде іти до дошки писати Домашнє Завдання?- запитала Вчителька
Високо підіймає руку в верх Артур та говорить
-Можна Я! Будь ласка!відповідає Артур
-Артур я знаю що ти дуже добре знаєш цю тему дай другим діткам шанс!відповіла Вчителька
і так проходить дні за днями, Артур підростає та починає забувати за уроки та почитає приводити любов до комп'ютерних іграм і там він був щасливим та разом грав з Анатолієм.
одного разу Мама запитує у Артура
-Артур пішли на піцу сходимо з Тіткою Оксаною???запитала Мама в Артура
-Ні я не хочу холодно на вулиці відповів Артур, а попереду було чути звуки стрілянини та клавіш
але лишалась проблема.. в Артура ще залишилась та дитяча травма та дуже був спокійним і не хотів бути оточуваним людьми...
проходить Дні за днями.
І вже скоро випускний, а у Артура була велика проблема з Оцінками.
-Мамо у мене проблеми з Оцінками що мені робити???запитав Артур
-Завтра зайду в школу та поговорю з Русланою Адольфівною відповіла Мама Артура
та Артур пішов спокійно спати.
настає наступний день
Мама Артура прийшла до школи та зустріла Класного Керівника та передала білий конверт набитими грошима
проходить неділя та настає день випуску, та Вчителька дає Атестат з оцінками 10-11-12 та вітає Артура, Артур почув щось не нормальне...
приходить додому Артур та розповідає Мамі
-МАМО прикинь, мені ця дурнувата поставила хороші оцінки.розповів Мамі
-Вітаю тебе син мій!- Відповіла Мама
але коли Артур пішов спати його далі турбувала ця тема і він не міг лягти спати.
через неділю настає Випускний в ресторані
Артур не хотів іти туди то знав що там буде.
але набрався з силами та прийшов до Ресторану, де його вже зустрів той самий Однокласник та сказав.
-ХАХАХАХ, лише подивіться хто прийшов, той самий жирний АХХХАХАХ- сказав Однокласник
Артура це дуже розізлило так вдарив Однокласника та той впав
-Тримай язик за зубами, та слідкуй за словами..- відповів Артур
та той Однокласник попросив вибачення й у нашого Артура пропала та обіда яка була і він тепер щаслива людина.
Глава-3 Вступ до великого майбутнього, та Доросле самостійне життя
Артур закінчив гарно школу та не знає куди рухатися надалі.
приходить він до батька та питає
-Тато що мені робити??? я не знаю куди мені далі рухатися.- запитав Артур
-Було б класно якщо ти став таким же як і я.. Відповів батько
Артур хоче піти в Національну Поліцію України.
наступний день Артур подав документи на Юриста та потрібно було пройти Екзамен який Артур не пройшов
але завдяки грошам Тата ця справа була закрита та Артур переїхав в Дніпро де він вчився на Юриста та здобував знання
скоро день Народження Артура
Тато купує Артуру нову гарну з євро ремонтом квартиру в Дніпрі та розкішну БМВ м5 ф90 Артур був дуже сильно радий та був щасливим
проходить час.
в Артура знову було проблеми зі знаннями та одного разу Артуру дзвонить мама.
-Ало, привіт як ти?запитала Мама
-Привіт все добре по тихеньку відповів Артур
коли Артур говорив з мамою він грав в гру та було чути звуки клавіатури і мама почала кричати на Артура
-Артур,я чую звуки гри, ти знову граєш ці дурні пукалки???!!!!- голосно почала говорити Мама
-Мамо я лише почав зараз виключу відповів Артур
-Отож... вчись синку з тебе вийде гарний поліцейский !заперечувала Мама
проходить 2 місяці та вже час скласти Екзамен та закінчувати навчання, щоб надалі вступити в Академію Поліції
але на цьому Екзамені Артур знову провалився і завдяки батькові він закінчує Універ
запитує Артур у тата
Тато скажи по правді, ти дав хабар кому потрібно і мені закрили сесію?запитав Артур
Так... Артур зрозумій все в цьому світі можна купити навіть Любов..- відповів Тато
Приїхав Артур в Київ та зустрівся зі своїм другом Анатолієм
-Добре що ми з тобою зустрілись, ти будеш дуже гарним поліцейским.сказав Анатолій
-Дякую Анатолій, буду тебе колись прикривати, ахахвх))- відповів Артур та трошки посміявся
Глава-4 Вступ до своєї мрії
проходить пів року та Артура анкету взяли на розгляд Артур успішно здав фіз.підготовку, тести та Екзамени самостійно.
він успішно проходить відбір до НПУ міста Дніпра там він складав присягу та гарно працював та отримав звання Капрал, але одного разу
Артуру стає скучно і він взяв відпустку та поїхав до тата в Київ та розповідає йому
-Тато мені не подобається на маленькій посаді це дуже нудно мені хотілось чого більшого, можна якось домовитися?запитав Артур
-Синку я вирішу це питання, все буде добре!відповів Тато
тато на наступний день дав хабар у великому розмірі Полковнику НПУ міста Дніпра та після чого Артур
стає на посаду Керівника Департаменту Внутрішньої Безпеки України
він гарно робив свою роботу, так скажемо дуже гарно, працював по кримінальним справам та закривав їх но чомусь йому не хватало...
Глава-5 Висновок.
вже 3 роки Кузьменко Артур Віталійович стоїть на посаді Керівник ДВБ та гарно виконує роботу, але щось було не так..
Артуру не вистачало грошей на свої речі й одного разу коли він робив Кримінальну справу на людину яка порушувала Правила статуту МВС,
злочинець запропонував Артуру хабар в розмірі 200 тисяч доларів тим самим Артур домовився
і одного разу до нього приїхав батько та Артур розповідає
-Тато я взяв хабар за Кримінальну справу.- розповів Артур
-Синку ось ти й дізнався відки у мене є такі багатства, запам'ятай синку на жаль все можна купити, треба з цим звикнути відповів Батько
і після цього Артур почав брати хабар та лишатися не заміченим та надалі виконувати свою роботу, зараз Кузьменко Артур Віталійович Керівник ДВБ та надалі виконує свою роботу і бере великі хабарі, хех все такі він виріс і зрозумів як можна багато заробити в Україні.
Кузьменко Артур Віталійович -народився 7 березня 2000 року, у місті Київ,тато Артура Віталій Кузьменко був Генеральним Прокурором, матерь Мая Кузьменко, була адвокатом, як і всі малі діти Артур ходив до садка, де він боявся свого оточення, тому що він з лишньої ваги його ображали в садку.Артур виростав та знайшов собі гарного друга Анатолія Сидоренка, з яким він вчився в школі, Артур і Анатолій сиділи за однією партою та любили грати на майданчику.Артур був досить гарною та розумною дитиною, але де коли бували такі події, що над Артуром знущались його однокласники, із-за того що в нього була зайва вага.
-Що ти жирний? Вже встиг з'їсти пончики перед уроком?запитав Однокласник
-Тебе забув спитати, тебе це не стосується!!!голосно відповів Артур.
Після чого Однокласник вдарив сильно Артура по Голові й Артур впав на землю.
-Ти ще пошкодуєш....- тихенько промовив наш Артур.
-Ххахахахаха, невдача, іди бігай по стадіону!сказав Однокласник
Анатолій друг Артура хотів допомогти нашому Артуру, але той казав
-Мені не потрібно твоя допомога, ми просто шуткуємо)говорив Артур
так вже наш Артурчик заробляв собі дитячі травми.
Наш Артур був дуже складною та закритою дитиною та один раз Анатолій питає,
-Пішли я тебе познайомлю з дівчатками? вони дуже гарні - говорив Анатолій
-Та ні мені треба іти, Мама попросила ще зайти хліба купити, вибач до завтра!відповів Артур
але є що докласти, Артур жив досить в гарній та богатій сім'ї його тато мав Великий котедж 2 квартири в центрі Хрещатику, та мав 3 гарний дорогих машин, звісно нелегальним шляхом, але наш маленький Артурчик один раз запитав у тата,
-Тато..Тато відки у тебе стільки грошей розкажи мені!!!запитував наш Артур
-Синку, підростеш трошки і зрозумієш як можна заробити в нашій державі на це все відповів Тато
в Україні на жаль тільки так можна заробити великі гроші..
Артур думав що його тато Герой та не придав цьому призначення однак...
Глава 2-підляток.. є підліток..
Минає час
Артур почав займатися боксом та бігати на стадіоні й робити сильніше свою фіз.підготовку
і так вже пів року як Артур займається спортом, він схуднув на 25 кілограмів та гарно виглядає, ще пів року назад він був 80 кг, а також Артур був дуже розумний і він гарно вчився в школі одного разу..
-Хто буде іти до дошки писати Домашнє Завдання?- запитала Вчителька
Високо підіймає руку в верх Артур та говорить
-Можна Я! Будь ласка!відповідає Артур
-Артур я знаю що ти дуже добре знаєш цю тему дай другим діткам шанс!відповіла Вчителька
і так проходить дні за днями, Артур підростає та починає забувати за уроки та почитає приводити любов до комп'ютерних іграм і там він був щасливим та разом грав з Анатолієм.
одного разу Мама запитує у Артура
-Артур пішли на піцу сходимо з Тіткою Оксаною???запитала Мама в Артура
-Ні я не хочу холодно на вулиці відповів Артур, а попереду було чути звуки стрілянини та клавіш
але лишалась проблема.. в Артура ще залишилась та дитяча травма та дуже був спокійним і не хотів бути оточуваним людьми...
проходить Дні за днями.
І вже скоро випускний, а у Артура була велика проблема з Оцінками.
-Мамо у мене проблеми з Оцінками що мені робити???запитав Артур
-Завтра зайду в школу та поговорю з Русланою Адольфівною відповіла Мама Артура
та Артур пішов спокійно спати.
настає наступний день
Мама Артура прийшла до школи та зустріла Класного Керівника та передала білий конверт набитими грошима
проходить неділя та настає день випуску, та Вчителька дає Атестат з оцінками 10-11-12 та вітає Артура, Артур почув щось не нормальне...
приходить додому Артур та розповідає Мамі
-МАМО прикинь, мені ця дурнувата поставила хороші оцінки.розповів Мамі
-Вітаю тебе син мій!- Відповіла Мама
але коли Артур пішов спати його далі турбувала ця тема і він не міг лягти спати.
через неділю настає Випускний в ресторані
Артур не хотів іти туди то знав що там буде.
але набрався з силами та прийшов до Ресторану, де його вже зустрів той самий Однокласник та сказав.
-ХАХАХАХ, лише подивіться хто прийшов, той самий жирний АХХХАХАХ- сказав Однокласник
Артура це дуже розізлило так вдарив Однокласника та той впав
-Тримай язик за зубами, та слідкуй за словами..- відповів Артур
та той Однокласник попросив вибачення й у нашого Артура пропала та обіда яка була і він тепер щаслива людина.
Глава-3 Вступ до великого майбутнього, та Доросле самостійне життя
Артур закінчив гарно школу та не знає куди рухатися надалі.
приходить він до батька та питає
-Тато що мені робити??? я не знаю куди мені далі рухатися.- запитав Артур
-Було б класно якщо ти став таким же як і я.. Відповів батько
Артур хоче піти в Національну Поліцію України.
наступний день Артур подав документи на Юриста та потрібно було пройти Екзамен який Артур не пройшов
але завдяки грошам Тата ця справа була закрита та Артур переїхав в Дніпро де він вчився на Юриста та здобував знання
скоро день Народження Артура
Тато купує Артуру нову гарну з євро ремонтом квартиру в Дніпрі та розкішну БМВ м5 ф90 Артур був дуже сильно радий та був щасливим
проходить час.
в Артура знову було проблеми зі знаннями та одного разу Артуру дзвонить мама.
-Ало, привіт як ти?запитала Мама
-Привіт все добре по тихеньку відповів Артур
коли Артур говорив з мамою він грав в гру та було чути звуки клавіатури і мама почала кричати на Артура
-Артур,я чую звуки гри, ти знову граєш ці дурні пукалки???!!!!- голосно почала говорити Мама
-Мамо я лише почав зараз виключу відповів Артур
-Отож... вчись синку з тебе вийде гарний поліцейский !заперечувала Мама
проходить 2 місяці та вже час скласти Екзамен та закінчувати навчання, щоб надалі вступити в Академію Поліції
але на цьому Екзамені Артур знову провалився і завдяки батькові він закінчує Універ
запитує Артур у тата
Тато скажи по правді, ти дав хабар кому потрібно і мені закрили сесію?запитав Артур
Так... Артур зрозумій все в цьому світі можна купити навіть Любов..- відповів Тато
Приїхав Артур в Київ та зустрівся зі своїм другом Анатолієм
-Добре що ми з тобою зустрілись, ти будеш дуже гарним поліцейским.сказав Анатолій
-Дякую Анатолій, буду тебе колись прикривати, ахахвх))- відповів Артур та трошки посміявся
Глава-4 Вступ до своєї мрії
проходить пів року та Артура анкету взяли на розгляд Артур успішно здав фіз.підготовку, тести та Екзамени самостійно.
він успішно проходить відбір до НПУ міста Дніпра там він складав присягу та гарно працював та отримав звання Капрал, але одного разу
Артуру стає скучно і він взяв відпустку та поїхав до тата в Київ та розповідає йому
-Тато мені не подобається на маленькій посаді це дуже нудно мені хотілось чого більшого, можна якось домовитися?запитав Артур
-Синку я вирішу це питання, все буде добре!відповів Тато
тато на наступний день дав хабар у великому розмірі Полковнику НПУ міста Дніпра та після чого Артур
стає на посаду Керівника Департаменту Внутрішньої Безпеки України
він гарно робив свою роботу, так скажемо дуже гарно, працював по кримінальним справам та закривав їх но чомусь йому не хватало...
Глава-5 Висновок.
вже 3 роки Кузьменко Артур Віталійович стоїть на посаді Керівник ДВБ та гарно виконує роботу, але щось було не так..
Артуру не вистачало грошей на свої речі й одного разу коли він робив Кримінальну справу на людину яка порушувала Правила статуту МВС,
злочинець запропонував Артуру хабар в розмірі 200 тисяч доларів тим самим Артур домовився
і одного разу до нього приїхав батько та Артур розповідає
-Тато я взяв хабар за Кримінальну справу.- розповів Артур
-Синку ось ти й дізнався відки у мене є такі багатства, запам'ятай синку на жаль все можна купити, треба з цим звикнути відповів Батько
і після цього Артур почав брати хабар та лишатися не заміченим та надалі виконувати свою роботу, зараз Кузьменко Артур Віталійович Керівник ДВБ та надалі виконує свою роботу і бере великі хабарі, хех все такі він виріс і зрозумів як можна багато заробити в Україні.