Зачинено Артур Склакун б/у

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Айро Хелл

02 | Пенсія
Реєстрування
14 Чер 2025
Дописи
83
Реакції
125
Бали
48
Нікнейм гравця: Микола Ягольницький
Особистий нікнейм:Aртур Скакун
Суть скарги: пан Артур перебував на б/у ринку, в формі+ на службовій машині, прошу з'ясувати ситуацію
Докази (скріншот/відео):
Дата порушення:08.09.2025 by kolyaa

Останнє редагування:

Артyр Островський

Навіть найтемніша ніч закінчується світанком...
Лідер
Реєстрування
18 Сер 2023
Дописи
79
Реакції
73
Бали
63
Нікнейм гравця: Микола Ягольницький
Особистий нікнейм:Aртур Склакун
Суть скарги: пан Артур перебував на б/у ринку, в формі+ на службовій машині, прошу з'ясувати ситуацію
Докази (скріншот/відео):
Дата порушення:08.09.2025 by kolyaa
Вітаю. Шановний 1. Я був без форми. 2.Це мій особистий транспортний засіб зроблений під ДСНС. Щоб коли я був без форми всі виділи з якої я організації. Також я не чув ваших "ПОСВІДЧЕННЯ ПАНЕ" через те, що у мого ТЗ були закриті вікна та стоїть гарна шумоізоляція.

Останнє редагування:

Айро Хелл

02 | Пенсія
Реєстрування
14 Чер 2025
Дописи
83
Реакції
125
Бали
48
Вітаю.
Навіть якщо тоді була обідня перерва, перебування на території БУ без форменого одягу виглядає як NonRP поведінка, адже інші гравці не можуть ідентифікувати вас як представника ДСНС.
Ваш особистий транспорт із символікою ДСНС також не може вважатися офіційним підтвердженням вашої належності до організації, оскільки в реальності службові авто закріплені лише за підрозділами, а не за особами.
Щодо аргументу з шумоізоляцією — у грі це сприймається як PG (PowerGaming), адже ви фактично уникаєте взаємодії, прикриваючись технічними деталями, які інші гравці не можуть перевірити.

Факт залишається: ви самі підтвердили, що були без форми, і це порушує RP-логіку
by 𝓚𝓸𝓵𝔂𝓪𝓪

Назарій Коваль

02 | Західна Україна
Реєстрування
13 Бер 2025
Дописи
64
Реакції
40
Бали
21
Вітаю.
Вашу скаргу розглянуто.
Встановлено, що гравець під час перебування на БУ-ринку не перебував на зміні. Додатково зазначаю, що на той момент у нього була обідня перерва. Також зафіксовано, що гравець користувався власним транспортним засобом, пофарбованим у стилі ДСНС.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі