Відмовлено Артур Шевченко

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Серго Фараонов

Адмін у відставці
Активний гравець
Реєстрування
3 Сер 2024
Дописи
2,040
Реакції
612
Бали
253
1.Нікнейм адміністратора Міша Мальтаро
1.Особистий нікнейм: Серго Токсік
3.Суть скарги:
Дана скарга не є скаргою на даного адміністратора.
Доброї ночі або вже ранку, мене обурила халатність адміністрації на порушення зі сторони гравця Артур Шевченко. Даний гравець вбив мене на території ДКВС після цього кинув скаргу що я порушив РК ( Я був поза ТТ ДКВС + я в нього жодного разу не попав і не я його вбив ). На відео доказі видно не всю ситуацію а лише середину і кінець. ( Відео зі сторони Артура 1 і 2 ) Він мене вбив на території ДКВС ( ЗЗ ).
Ситуація:
Я пролітав над ДКВС, над ТТ я зупинився через те що мені написали, після того як я вже відповів на повідомлення побачив як працівники ДКВС відкрили вогонь по моєму гелікоптеру. Я сів на ТТ ДКВС щоб запитати навіщо вони це зробили, через 2-3 хвилини прийшов Артур та почав мене перебивати та говорив щоб я покинув Червону Зону.
На відео доказі Артура чітко показано що він мені говорить ''
Хочу розстріляю зараз. Мені це не заборонено''. Всі 3 працівника діяли не по РП, вони могли витягти мене з гелікоптера та взяти в кайданки для передачі НПУ або СБУ щоб мене відвезли в відділок, видали розшук та посадили за проникнення на ЧЗ. Вони цим не скористалися та розстріляли мене. Через 4-5 хвилин я стояв перед ДКВС ( не порушив правило РК) чекав на друга. Далі ви можете подивитися дану скаргу.
В офіційному ДС каналі даний гравець написав що я модератор клану і що за РК (його не було) дають догану/попередження для клану. Це є порушенням а саме: Спроба злити клан.
Порушення від Артур Шевченко

2.15. Заборонено застосовувати вогнепальну зброю щодо громадян, не маючи законних підстав. | Догана/Звільнення
6.2.1. "DM in GZ" - DeathMatch in Green Zone - доведення гравця до несвідомого стану в зеленій зоні. | Деморган 120-180 хвилин, при повторному порушенні Варн

Прошу адміністрацію уважно перерозглянути дану скаргу тому що, РК з моєї сторони не було!
4.Доказ видачі покарання (скріншот/відео): відео докази в суті скарги
5.Дата походження: 24.01.2025

♣Artur Faretti♣

D.Faretti my love <3
Реєстрування
12 Січ 2024
Дописи
507
Реакції
357
Бали
123
Відповідно до правил UG 6.50( яке ви також порушили ) , територія ДКВС є зоною, де кланам та державним організаціям заборонено перебувати без дозволу ДКВС. Примітка: співробітники ДКВС мають право відкрити вогонь у разі проникнення на територію без відповідного дозволу. Повітряний простір також є забороненою зоною, особливо якщо ви на гвинтокрилі підлетіли до території, де працював ваш соклановець, і, здавалося, чекали можливості його схопити.

Я дав вам 10 секунд, щоб покинути територію ДКВС, однак ви чомусь лише сіли в гвинтокрил і навіть не намагалися злетіти. У зв’язку з цим по вас був відкритий вогонь.

Щодо RK. Пан ЗГА надав чітку відповідь у скарзі на Мішу Мальтаро, коли він відхилив скаргу на вас : "Скаргу буде перерозглянуто" — ЗГА 06. Думаю в компетентності ЗГА ви не сумніваєтесь .

Що стосується поняття "зливу клану/гравця/лідера", це вважається зливом лише в тому разі, якщо подаватиметься багато необґрунтованих скарг на ваш клан і їх буде відхилено в короткий проміжок часу. Однак всі скарги, які я подавав, були ухвалені, тож фактично це не можна вважати зливом.
Стосовно того що я написав в діскорді
Догану/ попередження клан може отримати за Порушення від старшого складу (лідер/модератор) клану (образи рідних, DM in ZZ, образи адміністрації, багоюз, збив анімації тощо). Як діє на інших серверах що за RK можуть спокійно видати догану клану

Очікуємо відповіді від адміністрації.

Олександр Дилер

ГС Держ | Подільський Край
Активний гравець
Реєстрування
6 Вер 2023
Дописи
2,232
Реакції
1,273
Бали
213
Вітаю шановний гравець, розглянувши вашу скаргу виношу свій вердикт:
Скарга розглянуто вірно.
Працівники ДКВС зробили вам попередження, щоб ви покинули їхню зону, але ви це прохання проігнорували. В такому випадку працівники ДКВС мають змогу вас нейтралізувати, опираючись на це правило:
6.50. Заборонено проникати/перебувати на території ДКВС без дозволу співробітників фракції. | Деморган 60-120 хвилин
Примітка: Співробітники ДКВС мають право відкрити вогонь, у випадку проникнення на територію без дозволу. Дозволом рахується, те що працівник вас супроводжує, або ви є ув'язненим.
Спроб злиття клану я не помітив.
Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі