Коля бобриський
Козак
- Реєстрування
- 6 Лип 2025
- Дописи
- 3
- Реакції
- 5
- Бали
- 6
Я Коля бобриський айді 105123 хочу щоб ви зняли з поста адміністратора Артура алабаєва( Артур алабаєв айді 4281 ворді не пам'ятаю) тому що розказую я приїхав в гараж щоб продати шкоду Октавію яка випала з рулетки там стояв якийсь жигуль я об'їхав не тронув його і зайшов в меню продажу продаю і чую як стріляють по моїй машині бмв Е34 прострелив 3 колеса із 4 я сховався за гаражем і визвал адмінів я побачив що адмін одізвався і постерегає за мною я вибіг і по міні начали стріляти і убили я появився в лікарні Київ а адмін нічого даже не написав я заспавнив машину і по міні опять начал стріляти той самий тіп з даліка я укрився і опять визвал адмінів і опять Артур алабаєв я стояв около мирної зони і він тоже але не убивал і коли міні написав якщо докази є на форум і ТД ну як обично і після того як він уйшов він мене убив то я псіханув і виключив комп на жаль я не запам'ятав нік того тіпа то я хочу щоб Артура алабаєва зняли з поста адміністратора і моральний ущерб 150.000 грн бо я потратив 20к на ремонт тільки і я думаю що Артур алабаєв зв'язані з тим тіпом то будб зробить щось бо у мене вже голова заболіла з ними