Розглянуто Архип Володимир // Не згоден з покаранням

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Павло Лакосте

⚖️❤❤❤⚖️
Реєстрування
28 Вер 2025
Дописи
23
Реакції
11
Бали
6
  1. Нікнейм адміністратора: Архип Володимир
  2. Особистий нікнейм: Павло Лакосте
  3. Суть скарги:
    Прошу надати докази моєї виновності згіідно правил проекту, а саме:
    "1.5. Всі гравці мають право на справедливе та однакове ставлення, незалежно від їх статусу на сервері чи інших факторів.
    1.6. Відносини між гравцями та адміністрацією будуються на правоті адміністрації та презумпції невинності гравця. Іншими словами, гравець не може бути оголошений винним, доки його вина не доведена, але й адміністрація не видає покарання просто так, а діє виключно за правилами UKRAINE GTA та додатково за наявності, правилами серверу на якому перебуває адміністратор та грає гравець.
    1.7. Якщо покарання видано не коректно, гравець має право подати оскарження протягом 7 днів з моменту видачі покарання, де гравець отримує чітку відповідь і в результаті чого буде прийнято рішення головною адміністрацією серверу про некоректність видачі покарання, якщо це підтвердиться після перевірки буде здійснена виплата компенсації (на розсуд адміністрації в залежності від ситуації) та зняття покарання, також адміністратор отримає покарання за вчинені дії перед головною адміністрацією серверу."

Особисто я не знайшов тут злив гравця/фракції. Яка ситуація сталась. Я виходжу з казарми й біля мене пролітає куля, вийшло, що це рекрут (Роман Якубовски) стріляв просто так, у землю й у повітря. Я почав сварити його за це, тому що у житті так не роблять й це заборонено статутом, почав грати з ним рп. Висновок- він відмовився виконувати наказ, за що я написав скаргу на нього, він вбив мене, за що я також написав скаргу на нього, а НРП нік заключається у тому, що в нього прізвище закінчується на "и", й там мало того, що стоїть "ск", так ще й "и". Я подумав, що Якубовски- не відповідає нормам РП ніку, тому що "Якубовський" звучить більш по рп й у гуглу теж видає закінчення на "й", тому написав скаргу, щоб адміністрація перевірила, чи відповідає його нік РП норман.
    Ситуація з СБУ була вурегульована між лідером СБУ, Полковником ЗСУ, мною та адміністрацією, яка там знаходилась. Позив був видалений, але це не означає, що я написав її "не із-за чого", як пізніше мені відповіли.
    Ще раз хочу повторити, гравців ніхто не намагався злити, на них були написані скарги згідно правил проекту/РП й у певній мірі вони отримали своє покарання, яке заслуговували, згідно правил РП й проекту. (Окрім НРП ніка, я ж кажу, він звучить не як у житті). Так можна забанити любого гравця, якщо той напише більше 2 скарг.
    Прошу надати докази мого порушення й зняти покарання.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
    1) Покарання: 2) 3) скарги на гравця:
    нрп- нікhttps://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Роман-Якубовски-НРП-нік.332805/#post-1338999
    ТК- https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Роман-Якубовски-ТК.332814/#post-1339005
  5. Дата походження: 13.10.2025

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі