Розглянуто Астрал Хомс, Олександр Куртов / DM, nonrpДії

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

СОСИсочка

Активний
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
90
Реакції
117
Бали
38
1. Нікнейм гравця: Астрал Хомс, Олександр Куртов
2. Особистий нікнейм: Данієль Моралес
3. Клан порушника: Homs, scrxll
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: Котики
5. Суть скарги: Їхали по своїм справам зі знайомим, почалась якась потосовка, під'їхали подивитись, далі гравець Астрал Хомс почав стрільбу по нашій машині, не перевіряючи хто в ній, побачівши мій нік, коли я говорив у голосовий час зі своїм водієм, я вважаю це nonrpДії та ДМ, також з його сторони були не понятні висловлювання. Далі гравець Олександр Куртов не зрозуміло для чого сів в чужу машину без дозволу, я вважаю це nonrpДії. Та потім вбив.
6. Докази (скріншот/відео):
(початок) https://youtu.be/cRdpVK6667c (момент де вбили)
7. Дата порушення: 15.07.2023

СОСИсочка

Активний
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
90
Реакції
117
Бали
38
Вибачте що вліз, але ці 2 людини в скарзі мої друзі, а вони сплять і не можуть відповісти, шановна адміністрація, я прошу вас подивитися на ситуацію що на цей момент триває війна кланів між scrxll, Homs та Котики. З приводу того що він почав стрільбу хоча не знав хто сидить в машині, він міг почути голос цієї людини через вікно, та по друге можливо він запам'ятав машину по номерам та по зовнішньому вигляду тому що це унікальна машина та таких 3-4 машини на сервері(в житті так само може бути з іншими машинами), з приводу того що сів в авто без дозвілу, двері відчинені-так, чому він не може сісти, і не розумію чому він(бандит) повинен питати чи можна йому сісти в авто, я би дуже здивувався якщо б побачив як бандит просить сісти в авто...(ще раз вибачаюсь за оффтоп, але вони сплять хочу щоб все було чесно)
Не нужно вводить в заблуждение, на сервере гараздо больше машин чем 3-4, это раз. Во-вторых, "він міг почути голос цієї людини через вікно" окна были закрыты, в канонах РП он явно этого не мог услышать. Требований открыть окно, тоже не было не от одного с двух игроков. В-третьих за рулем находился мирный игрок, который не состоит в клане, так же рядом были сотрудники полиции, и открывать рядом огонь, тоже было бы как НонРП действия. "двері відчинені-так, чому він не може сісти, і не розумію чому він(бандит) повинен питати чи можна йому сісти в авто, я би дуже здивувався якщо б побачив як бандит просить сісти в авто" Странно почему ты не удивился что твой друг (бандит как ты говоришь) спокойно бегал с оружием при полицейском, дак еще и открыл огонь. А что касаясь дверей, да он не имеет право ломится в чужую машину, я не думаю что (как ты говоришь бандиты) ломятся в чужие машины, больше на нонРП похож;)

Дмитро Лінкевич

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
23 Лис 2022
Дописи
1,959
Реакції
492
Бали
196
Гравець Томі Ткач отримає покарання за ДБ 90 хв.
Гравець Астрал Хомс 14472 Отримає покарання за ДМ 90 хв.

Кайл Отаманов отримає попередження на форумі.​

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі