Відмовлено Ашота Моршинський -Role Play біографія

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
8 Тра 2024
Дописи
33
Реакції
5
Бали
11
1. Дитинство:
Мне звати Ашот Моршинський, в дитинстві я проживав на території міста Дніпра.Моєм хоббі було кататися на велосипеді.На велосипеді я робив все, їздив в магазин, мандрував між містами України та ще багато іншого.Цей велосипед я купив собі сам, на мої зароблені гроші.Я роздавав листівки,грав в спортивні ігри в яких переможець отримував гроші.Моєю мрією було стати Генералом Державної Виконавчої Служби України!
Коли мені виповнилося 6 років я пішов до школи яка знаходилася в Дніпрі не подалік від мого дома! Там я знайшов багато друзів і ворогів, в 11 років я перейшов в старшу школу і с того часу я був бізнесменом...Я працював на будь-яких роботах які мені предлогали і будь за які гроші: Гружчик, Людина яка роздає листівки, Поштар, сдача металолому, сдача пластику та макулатури.
Та і назбирав я якось 20 000 гривень... Я прикупив собі фірмову рубашку,брюки, піджак .Мене назначили старостою в 7 класі іноді я заміняв вчителя молодшими класам та проводив їм лекції.
Почалися екзамени...
В 9 класі почалися дуже важливі екзамени які сдав на 80 балів що більш менш не погано, в 11 класі я сдав екзамен на 97 балів та закінчив школу з червоним дипломом.
----
2.Підлітковий вік та освіта:
Після школи я пішов вчитися в медецинский коледж...
Це були 5 років активної та складної праці, але про це я вже розкажу в розділі (Доросле життя)
Коли мені було 16 років
Я сдав на права для мото транспорту та купив ліцензію на зброю, почав працювати фермером та достатньо непогано заробляв.Мене завлікла праця водієм Автобусу, я водив автобус Київ-Дніпро та отримував до 20 000 гривень за один рейс, А іноді мені залишали чайові!Після отримання прав категорії А я купив собі Я купив собі жовтенький скутер, і аж 2 роки працював в Glovo доставщиком їжі.Коли мені виповнилося 18 років я одразу ж сдав на права категорії В щоб їздити на персональному автомобілі!
Моєю першою машиною був білий ЗаЗ який я купив за 24 000 гривень. Я поїздив на ньому декілька місяців, після чого продав.А продав я його за причиною виграшу кращого автомобілю в лотерею! Новенький Tesla Cybertrack був в моїх володіннях! Я гоняв на ньому трасами та навіть брав участь у перегонах! Одного разу я вирішив зайнятися фінансами та завів карту від Monobank Bitcoin; покупав криптовалюту,долари та євро.
Одного дня я продав свою сіреньку Теслу і купив собі мотоцикл BMW та Mercedes CLS, А іншу частину грошей потратив на благодійність!Я спокійно жив, володів Квартирою на Правому березі Дніпра і спокійно працював таксистом щ середнім прибутком.
Но тут зробив великий крок...
---
3.Доросле життя:
Я закінчив вчитися на медецинский, але з не дуже гарними оцінками і було багато більш активних і перспективних людей тому мене не брали не в одну лікарню. Я пробував ще декілька праць, наприклад:Айтішник, будівельник та аптекар але ніде я не зміг прижитися.Колектори забрали в мене житло та мені прийшлось прийняти міри...
Після оплати боргів на останні гроші я за власним бажанням я вступив на службу в Збройних Силах України щоб забеспечити собі житло, але все було не так легко...На першому порядковому званні (Рекрут) я мав сдати екзамен та виконати деяку працю , а саме: Прибрати Військову Частину та перенести боєприпаси. Одного разу в нас була дуже складна та важлива місія , А саме супроводження та захист переговорів Президента з Генералом Збройних Сил України.Ця операція проходила протягом 30 хвилин, службовців на захисті було майже 20. Після цієї операції я підвищився на 3 порядкове звання , А саме Старший Солдат. Мені було досить складно і не цікаво, Я перевівся до Національної Поліції міста Дніпра...
----
4. Перший досвід праці з порушниками:
Розпочав я свою службу в Національній Поліції міста Дніпра с того що прибирав територію ГУНП м.Д. та сдавав різні екзамени, також мені довелось прослухати декілька лекцій. Моєю ціллю на той час було 3 порядкове звання А саме : Сержант.Став Сержантом я вже на 3 дні своєї праці. Почалося найцікавіше...
По-перше мені відкрився доступ до Службового транспорту Національної Поліції та сразу після підвищення на 3 порядкове звання ми з колеги робили патрулювання-тест-драйв на Тойоті Пріус.
По-друге почалися складні але досить цікаві місії, Спец-Операції таа ситуації такі як З
затримання порушників, пошук наркобаронів, суди,патрулювання Лівого та Правого берега Дніпра Чергування в КПЗ, чергування на паркуваннях і ще багато цікавого, наприклад деякі затримані людини не погоджувалися зі своїм порушенням та ми були вимушені викликати державного адвоката з Мерії міста Дніпра чи навіть з самої Верховної Ради України.А були такі випадки коли в ролі адвоката приїжджав сам пан Президент!!!
Одного разу по наказу пана Генерала ми нарядом ліквідували 2 наркобаронів які пряалися та скривали свої залежи наркотичних засобів в особняку за містом! Тоді нас було приблизно 30 людей, після підключення СБУ Д. Для допомоги ліквідування нас стало близько 50 службовців! Той день був неймовірним, але я хотів воплотити свою мрію стати працівником старшого складу Державно Кримінальної Служби України!
Після підвищення на звання Лейтенанта (6) я перейшов до Виконавчої служби...
---
5.Перший досвід працівника Державної Виконавчої Служби України розпочався...
Вже як 4 дні я знаходжусь в рядах старшого складу Державної Кримінальної Виконавчої Служби та вирішую деякі складні фракційні питання. Я Капітан Виконавчої служби і в мене досить багато праці! Наприклад така праця як: Проводити іспити ( екзамени ) та лекції новобранцям, проводження Спец-Операцій та проводження бесід з іншими важливими фракціями , наприклад для проведення штурму чи якоїсь Спец-Операції.Наразі я Капітан Виконавчої Служби і я багато працюю та вчуся для того щоб встати на посаду Генерала як в мріях в моєму дитинстві.Мені дуже подобається служити народу України саме в Державно Кримінальній Виконавчій Службі України!

Вкладення

• InShot_20240614_013440608.jpg
    InShot_20240614_013440608.jpg
    614.6 Кб · Перегляди: 56

Максим Миргородський

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
29 Сер 2023
Дописи
1,960
Реакції
596
Бали
253
Вітаю шановний гравець
Розглянувши вашу біографію змушений її відмовити
1.18 Заборонено писати біографію від 1 лиця.
Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі