Відмовлено Ашот Моршинський- Role Play біографія

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
8 Тра 2024
Дописи
33
Реакції
5
Бали
11
І Дитинство
Я , Ашот Моршинський народився в 2000 році та проживав в місті Дніпрі. Моєм хоббі було катання на велосипеді! Я міг кататися на своєму залізному друзі весь день!
В дитинствв я хотів стати Поліцейським.
ІІ Підлітковий вік
Коли мені було 18 років я купив свою першу машину, і це був новенький біленький ЗаЗ.На цьому ЗаЗіку я працював таксистом,їздив до магазину,катався в ночі.Ця машина була моїм найкращім другом, тільки нажаль часто ломалася!
ІІІ Доросле життя
Коли мені було 24 роки я розпочав службу в Збройних Силах України за власним бажанням.Я прибирав територію,носив боєприпаси,возив паливо іноді ми навіть нарядом їхали на Блок-Пост та перевіряли людей! В ЗСУ було цікаво, але я хотів виповнити свою мрію...
ІV Початок служби в НПУ
Після звання Старшого Солдату в ЗСУ я перевівся до Національної Поліції міста Дніпра. Розпочав я сдачею екзаменів та прибиранням території, на слідуючий день я вже був Капралом Поліції! Я працював, виконував прикази, перевіряв документи. І тут нарешті я став Сержантом, Я почав патрулювати міста , затримувати порушників , відшукувати наркобаронів! Закінчив службу в НПУ Д. Я на 6 званні Лейтенанта....
V Служба в ДКВС
І тут почалося найцікавіше...
Тут , в Державно Кримінальній Виконавчій Службі було дуже багато цікавої та важливої праці! Постійно проводились Спец-Операції , перестрілки з криміналами, відвойовування Блок-Постів та багато іншого!
Наразі я Капітан ДКВС та хочу продовжать служити народу України!

Максим Миргородський

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
29 Сер 2023
Дописи
1,960
Реакції
596
Бали
253
Вітаю Шановний Гравець
Біографія має сягати обсягу не менш ніж 4000 символів(без пропусків).
Якщо біографія була відхилена, то інтервал перед написанням іншої буде становити 24 години з моменту відхилення.
Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі