Розглянуто А.Вітальйович

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Святослав Сакра

Шановний гравець
Реєстрування
5 Тра 2023
Дописи
29
Реакції
39
Бали
16
  1. Нікнейм адміністратора:Артем Вітальйович
  2. Особистий нікнейм:Вася Рудік
  3. Суть скарги:Підїхав гравець почав стріляти, я вийшов з автомобілю і почав по ньому стріляти тобто аби гравець мене не вбив, шановний адміністратор дав мені покараня Дм з цим я не згідний, з яких пір я маю стояти коли мене вбивають, з паном адміністратором говорили у офіційному дс сервері, я думаю у ньго є відео доказ, прошу переглянути скаргу!
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/dm-db-заважаня-праці-евакуатора.202947/
  5. Дата походження:21.08.24

Останнє редагування модератором:

Святослав Сакра

Шановний гравець
Реєстрування
5 Тра 2023
Дописи
29
Реакції
39
Бали
16
  1. Нікнейм адміністратора:Артем Вітальйович
  2. Особистий нікнейм:Вася Рудік
  3. Суть скарги:Підїхав гравець почав стріляти, я вийшов з автомобілю і почав по ньому стріляти тобто аби гравець мене не вбив, шановний адміністратор дав мені покараня Дм з цим я не згідний, з яких пір я маю стояти коли мене вбивають, з паном адміністратором говорили у офіційному дс сервері, я думаю у ньго є відео доказ, прошу переглянути скаргу!
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/dm-db-заважаня-праці-евакуатора.202947/
  5. Дата походження:21.08.24
Хотів доповнити, тепер кожен має право стріляти просто по роботягам?
Яж нічого не зробив йому він почав по мені стріляти, я просто оборонявся і за оборону мені дали покарання? Пане Олег Романович прогу вас розкаглунути скаргу щераз, дякую за увагу гарного всім дня!

Крістіан Стівенс

🖤 Адміністратор| Північна Україна 04 🖤
Реєстрування
20 Жов 2022
Дописи
343
Реакції
255
Бали
108
Вітаю, скаргу було перерозглянуто.
Вибачаюсь за недорозуміння!
Хотів доповнити, тепер кожен має право стріляти просто по роботягам?
Яж нічого не зробив йому він почав по мені стріляти, я просто оборонявся і за оборону мені дали покарання? Пане Олег Романович прогу вас розкаглунути скаргу щераз, дякую за увагу гарного всім дня!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі