Відмовлено [А] Дмитро Федченко (by Yurchyshyn) // блокування без причини // Для ГА/ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Юрій Волошин

Новий гравець
Реєстрування
22 Бер 2024
Дописи
3
Реакції
0
Бали
3
  1. Нікнейм адміністратора: Дмитро Федченко (by Yurchyshyn)
  2. Особистий нікнейм: Юрій Волошин
  3. Суть скарги: Блокування аккаунту без причини на 14 днів. Згідно правил проекту, а саме правил проекту п.4.10: "Заборонено неповажне ставлення до адміністрації", а також п.6.9: "Образа адміністрації, розробників проекту", але в моїх діях в жодному разі не було цілі ображати "Адміністратора Олександра Юрчишина" і таких дій з мого боку не було!!! Тому я вважаю що блокування аккаунту та моє покарання видано помилково. Також хочу додати, що згідно правил, заборонено будь яка травля/образи/пригнічення гравців або адміністраторів на офіційних каналах проекту "Ukraine GTA". ПРИМІТКА: спілкування в особистих повідомленя не має жодного відношеня до гри та проекту "Ukraine GTA" в цілому, а оскільки моє спілкування с людиною, а саме Олександром Юрчишиним було лише в особистих повідомленнях я вважаю, що блокування мого аккаунту було виконано НЕПРАВОМІРНО!
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): ** ТУТ **
  5. Дата походження: 27.03.2024

Юрій Волошин

Новий гравець
Реєстрування
22 Бер 2024
Дописи
3
Реакції
0
Бали
3
Шановний ГА, прошу звернути увагу, що ваші підлеглі видаляють коментарі додані до скарг. Тому я з радістю їх продублюю.
1) Адміністратор "Олександр Юрчишин" - систематично порушує правила адміністраторів, що можливо спостерігати ---> ** ТУТ **
2) Також, дублюю той факт який видалили ваші підлеглі (що могливо буде перевірити по ЛОГам, хто видаляє коментарі), що адміністратор "Олександр Юрчишин" особисто підтвержджує той факт, що докази з особистих повідомлень - НЕ ПРИЙМАЮТЬСЯ
Юрчік 2.jpg

3) Також хочу звернути вашу увагу той збіг обставин, що в момент зникненя моїх минулих коментарів, на сторінці моєї скарги перебував лише Я особисто та наступна особа -->
photo_2024-03-28_19-33-19.jpg

Маттео Хомс

ГА 01 серверу на пенсії 😎
Активний гравець
Реєстрування
16 Кві 2023
Дописи
1,188
Реакції
527
Бали
198
Вітаю.
Від Вас були неадекватні висловлювання, а також образи в сторону адміністратора. Тому адміністратор має повне право видати Вам покарання.

Closed

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі