Маркіян Шумин
КОЗАК
- Реєстрування
- 14 Бер 2023
- Дописи
- 106
- Реакції
- 205
- Бали
- 88
1.Нікнейм адміністратора: Андрій Корнюшин, Валерія Тимошик, Коля Крупа, Денис Тимошик
2.Особистий нікнейм: Маркіян Шумин 34630
3.Суть скарги:
Добрий день, п. Сергій Коваленко або п.Густілін!
Звертаюсь до вас, через ситуацію, яка склалась у мене з старшою адміністрацією 03 сервера (Східної України), а саме з: ГC, ЗГС, ГА, ЗГА
Вчора, я Лідер СБУ м. Дніпра 03 о 18:32 був перекинутий у канал обзвон (тиць тайм-код: 25:05) де ми почали спілкуватись з ГС Державних організацій у звʼязку з тим, що моя організація випадково почала перевірку НПУ м. Дніпра в час, коли мало проходити «Постачання озброєння», яке має свої певні правила. З початку розмови пан Крупа нешанобливо ставився до мене (тиць 25:20-26:05), неодноразово підвищував до мене голос і затикав мені рот в моменти, коли я хотів виправдати свої дії, бо вони дійсно були в межах правил. Потім мені було поставлено запитання, від ЗГС: «Чого не попередив ГС/ЗГС про проведення перевірки», на що я відповів, що я попереджав лідера організації, в якій була перевірка, бо згідно правил Проведення перевірки державних організацій (тиць), я не повинен повідомляти про заплановану перевірку ГС/ЗГС особисто, також хочу добавити що повідомлення про проведення перевірки є у лідерському чаті (тиць) і ГС/ЗГС його переглядали .Коли я почав пояснювати свої дії та зсилатись на Правила перевірок, то почув відповідь від ГС : «Якщо ви будете багато умнічати, то я вас знімлю» (тиць 28.25), тим самим перевищуючи свої повноваження. Потім вони попросили, щоб я кинув крапку на повідомлення де я попереджав лідерів про проведення перевірки, що я і зробив. В подальшому мені весь час ставили одне і те саме питання: «Чого я не попереджав ГС/ЗГС», потім погрожували видати покарання за перешкоджання ГРП «Постачання озброєння», коли я запитав чим я перешкоджав, то мені ЗГС надав відповідь: «Прийшов тут якийсь Маркіян Шумин і вирішив замість ГРП провести Перевірку», також почав говорити, що ми повинні бути присутніми на ГРП, але знідно правил «Постачання озброєння», силові структури, а саме: ДКВС, НПУ, СБУ, можуть, а не мають бути присутніми на даному ГРП (тиць п.2.1 2.9). Після чого я запитав чи можу я бути вільним, на що отримав відповідь від ГС: «Так», а від ЗГС «ні». Проходить 2-3 хвилини заходить ЗГА 03 Валерія Тимошик (тиць), яка почала розпитуватись в мене про дану ситуацію, коли я їй усе розказав, то отримав в свою сторону претензії, мовляв: «Чого було 2 ГРП разом - це заборонено», на що я надав їй відповідь, що перевірка аж ніяк не підпадає під опис ГРП, тому що там брало участь лише 2 організації, коли згідно правил сервера ГРП рахується від 4-ох організацій, потім від ЗГА отримав питання таке як від ЗГС: «Чому я не попередив про проведення перевірки», на що я знов зіслався на Правила проведення перевірки державних організацій, на що ЗГА відповіла: «Я добре знаю дані правила», тоді вона задала запитання: «Чому ви вирішили повести Перевірку замість ГРП?», тоді я відповів, що згідно Правил поставок, з сторони державних організацій має приймати мінімум 20 людей з будь якої організації (тиць п.2.1). Далі мені хтось з адміністраторів сказав: « А давайте ми не будемо спілкуватись мовою правил», хоча правила для мене в даній ситуації було єдиним правильним рішенням захиститись від неправомірного покарання з сторони ГС та ЗГС, ГА, ЗГА, хоча згідно правил проєкту (тиць п.4.1). Трішки згодом заходить ГА 03 Андрій Корнюшин (тиць 7.20), який запитав в ГС/ЗГС: «Що тут сталось?», на що ГС почав розказувати, після чого я приєднався до розмови, щоб п.Андрій зрозумів, що мої дії в даній ситуації цілком правомірні, не дослухавши кінця моїх слів ГА вийшов, повівшись у даній ситуації некомпетентно. Потім зайшов слідкуючий за СБУ, який хотів найшвидше і найадекватніше розібратись з даною ситуацією, але пан ГС Микола Крупа вирішив видати мені покарання за нібито Неадекватну поведінку на посаді лідера (тиць 17.18), ще раз перевищуючи свої повноваження, але ЗГА сказала що не потрібно, бо це вони ніби проводили профілактичну бесіду, безпідставно! Фактично так і не прийшовши до спільної думки у межах правил всі покинули канал, так і не вирішивши даної ситуації.2.Особистий нікнейм: Маркіян Шумин 34630
3.Суть скарги:
Добрий день, п. Сергій Коваленко або п.Густілін!
Звертаюсь до вас, через ситуацію, яка склалась у мене з старшою адміністрацією 03 сервера (Східної України), а саме з: ГC, ЗГС, ГА, ЗГА
Також повертаючись до компетентності ГС та ЗГС Держ, можу згадати нещодавне зняття з поста Заступника Лідера СБУ Києва 03 Максима Гераса, за неадекватну поведінку на посаді заступника, а саме за те, що він в особисті повідомлення відповідав людині лайкою, що не підпадає ні під одно правило проєкту чи правило лідерів, як доказ закріплю скаргу - тиць, в якій явно видно що всі слова було сказано в особисті повідомлення. Підбиваючи підсумки, я б хотів щоб ГС/ЗГС, ГА, ЗГА отримав справедливе покарання за некомпетентність та незнання правил сервера та проєкту на своїй посаді і за спробу перевищення своїх повноважень, яка була під час спроби видачі мені покарань згідно правил, яких не існує!
Сподіваюсь на вашу швидку реакцію в даній ситуації!
Скоріш за все протягом дня мене занімлять з посади лідера СБУ Дніпра 03 за Недовіру від Адміністрації, проте я хочу щоб старша адміністрація отримала справедливе покарання, за те що вони не компетентні на даних посадах, тому що ухиляються від розмов та вирішення даної ситуації, прикриваючи себе та своїх адміністраторів!
Також сьогодні під час скликання лідерів пан ГС підняв дану тему, щоб мене зачепити якимось чином, проте я запитав згідно яких правил ви будете мене карати
(тиць 2.15), але нормальної відповіді я так і не почув, я також почав розповідати всім лідерам що мої дії були в межах правил сервера та проєкту на що мені ГС Держ сказав: ''Якщо я буду чути заучені правила, то буду видавати догани''(тиць 4.45), після чого Лідер ЗМІ 03 Гліб Хліманцов мені сказав в присутності лідерів всіх організацй та адміністрації : ''За то што ти пиздиш багато!''(тиць 5.00), на що ГС Держ ніяк не відреагував, тому в мене постає логічне запитання навіщо потрібні адміністратори причому старші ( ГС/ЗГС або ГА/ЗГА), якщо вони банально не знають правил та не можуть нічого зробити під час лайки в мою сторону в офіційному каналі 03 сервера?
4.Доказ видачі покарання (скріншот/відео): тиць тиць тиць
5.Дата походження: 03.08.2024
Прохання переглянути повну ситуацію!
Сподіваюсь на вашу швидку реакцію в даній ситуації!
Скоріш за все протягом дня мене занімлять з посади лідера СБУ Дніпра 03 за Недовіру від Адміністрації, проте я хочу щоб старша адміністрація отримала справедливе покарання, за те що вони не компетентні на даних посадах, тому що ухиляються від розмов та вирішення даної ситуації, прикриваючи себе та своїх адміністраторів!
Також сьогодні під час скликання лідерів пан ГС підняв дану тему, щоб мене зачепити якимось чином, проте я запитав згідно яких правил ви будете мене карати
(тиць 2.15), але нормальної відповіді я так і не почув, я також почав розповідати всім лідерам що мої дії були в межах правил сервера та проєкту на що мені ГС Держ сказав: ''Якщо я буду чути заучені правила, то буду видавати догани''(тиць 4.45), після чого Лідер ЗМІ 03 Гліб Хліманцов мені сказав в присутності лідерів всіх організацй та адміністрації : ''За то што ти пиздиш багато!''(тиць 5.00), на що ГС Держ ніяк не відреагував, тому в мене постає логічне запитання навіщо потрібні адміністратори причому старші ( ГС/ЗГС або ГА/ЗГА), якщо вони банально не знають правил та не можуть нічого зробити під час лайки в мою сторону в офіційному каналі 03 сервера?
4.Доказ видачі покарання (скріншот/відео): тиць тиць тиць
5.Дата походження: 03.08.2024
Прохання переглянути повну ситуацію!