Макс Чешко
Новий гравець
- Реєстрування
- 26 Бер 2023
- Дописи
- 12
- Реакції
- 0
- Бали
- 6
Дитинство:
У 2000 році 2 березня народився хлопчик у місті Миколаїв, його назвали Максим. Родина в нього була не бідна не багата. Батько був будівельником, а мати працювала за комп'ютером. У 6 років Максим пішов у перше в школу, там він зустрів нових друзів. Вчився Максим добре, без поганих оцінок. У 8 років йому довелося переїхати до Києва, тому вже там він почав своє доросле життя.Юнність:
Максим закінчив школу у 17 років, здав НМТ на 180 балів та поступив до Академії Поліцейських на стипендію. Там він познайомився з людьми з якими він буде працювати в майбутньому. Максим дуже хотів стати поліцейським тому гарно вчився не покладая рук. У віці 21 року Вже дорослий Максим закінчив Академію та став справжнім поліцейським.Кар'єра:
Дорослому Максиму дуже подобалась ця робота, він пишався нею, ловив злочинців, виписував штрафи. Через пів року його підвисили до звання Капрал, радості Максима не було межі. Це надало йому мотивації та ще через пів року на його день народження його підвищили до звання Сержант. Максим вирішив вступити до підрозділу КОРД, та в нього це успішно вдалось, ще через рік він став Начальником Академії КОРДу.День вибору на темну сторону (BAD COP):
В один прекрасний день Максим як завжди прийшов на свою улюбленну роботу, та проходячи повз кабінет полковника він почув: "Полковнику ну давайте домовимось з вами якось, я ж не з бідних людей" - Максиму стало цікаво, що ж таке пропонує порушник нашому Полковнику, на що Полковник відповів:"Добре, я бачу, що у тебе є гроші, я думаю що ми можемо домовитися за 1 мільйон"- від такої ціни у Максима був у шоці та не повірив, що порушник погодиться на таку сумму, але Максим ще більше впав в шок коли почув: "Добре, Полковнику, без питань *Якись металевий звук схожий на чемодан*" - Максим одразу зрозумів, що то був чемодан з грошима, Максим довго думав над цим, але коли він зпіймав як завжди порушника та вже хотів його заводити до ІТТ позаду себе він почу голос: "Стій давай домовимось" - у Максима в голові сразу з'явився флешбек з ситуацією Полковника, гроші затуманили разум Максима і він назвав сумму: "500 тисяч дам тобі, тільки не саджай" - Максим одразу взяв гроші та відпустив порушника, таких грошей він не тримав ніколи і тоді він зрозумів, що його робота може бути одночасно і прибутковою і цікавою.Сьогодення:
Теперь Макс Чешко у свої 24 роки займає посаду Капітана, та має при собі надійних друзів та гроші. Мета захищати місто змінилася на взяти як умога більше грошей, Максиму набридло грати хорошого поліцейського який дотримується ПДР та саджає порушників за злочин, тепер він робить, що йому заманеться та бере стільки грошей скільки захочеться, але він не хоче щоб його зняли з посади тому він ретельно вивчає усі закони та статути, щоб знайти лазівку та використати її в своїх цілях. Він не про що не шкодує та радіє життю
Останнє редагування: