Денчик Новорічний
Новий гравець
- Реєстрування
- 30 Гру 2024
- Дописи
- 13
- Реакції
- 2
- Бали
- 6
- Нікнейм адміністратора: Лео Галанте
- Особистий нікнейм: Денчик Клутой
- Суть скарги: Я граю на акаунті Денчик Клутой награно 300 годин за місяць, білік 22кк і злив в казіку ше десь 20+-, зарейстрував акк з ціллю піднятися до непоганого імущества і все йшло як по маслу, я 20,05,2025 (вродіби)) граю і все ніби норм і 21,05,2025 а саме у середу я заходжу у гру зранку і пише що акаунт в бані за те що я використовував дабл клік на своїй мишці, я ставив на неї книжку і воно показувало що я не в афк коли мене не було, заходжу я на акаунт 23,05,2025 і бачу що на акаунті бан за чити. Хоча я з читами вже не граю як мінімум 3 місяці, я домовився з Олександром Диллером що я більше не буду використовувати чити і я їх не використовував я їх всі видалив і не закачував. Я навіть задонив на акаунт тому що думав що мене банити не будуть. Але чомусь як все мене забанили. (Я готовий пройти любу перевірку і доказати що у мене не має читів).
Прохання розблокувати акаунт або повернути срок 5 днів за те що я використовував дабл клік (3 дні) я вже два відсидів в бані - Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
- Дата походження:23,05,2025
- Усім дякую за увагу всім гарного дня