Курт Вейн
Козак
- Реєстрування
- 7 Лип 2025
- Дописи
- 58
- Реакції
- 17
- Бали
- 11
- Нікнейм адміністратора: Монтіп Коваленко
- Особистий нікнейм: Вадос Вагов
- Суть скарги: суть скарги така. Гравець Віталій Білов (26854) заради своєї вигоди спеціально перешкоджає дгугим гравцям. На контейнерах він раніше зі своїми дружками ставив максимум наприклад Дубай по 16кк, США 10кк ставав афк і в ночі коли уже нікого не було скидав ставку і відкривав за мінімалку. я раніше звертався до адміністрації з даним питанням. Проблему вирішили але мені цікаво чому ніхто не поніс покарання у вигляді конфіскації грошей і майна яке він заробив на даній схемі обману. Даний момент уже декілька тижнів на тих самих контейнерах він спеціально перебиває усіх. По його словах він просто набиває ставки бо має гроші а тіхто не може ті бомжі і ніщі. А як може гравець з балансом в пару лямів перебити його? якщо він всеодно перебє ставку до такої суми що просто не вигідно відкривати той конт, бо то явний мінус. На контакт не їде. Усі спроби поговорити з ним закінчцються його мовчанням або образами. Знаю багато гравців які просто перестали ходити на конти через нього. а деякі просто покинули сервер бо він не дає відкрити жодний контейнер. На рахунок ріелторки. два дні підряд був зліт гаражів. Білов не відкривав її щоб не дізналися час зльоту. І да він був онлайн але ріелторку так і не відкрив. Гравці писали йому в дс ,віп чаті але реакції нуль. Прошу видати покарання у вигляді конфіскації майна і коштів за ті конти які він скіпав невідомо скільки часу. З робити так щоб не тільки він на усі конти ставив ставку і нереальні цифри. І щоб поніс покарання за закриту ріелторку. Вякості доказів відео гравця який навіть не знав мене до вчора. Але теж не задоволений діями на контах. Уважно перегляньте зі звуком як його просять дати відкрити конт а йому байдуже. Скріни закритої ріелторки в той час коли 2 гаражі злітало.
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
- Дата походження:17.08.25
Вкладення
-
mta-screen_2025-08-17_02-32-00.png1.1 Mб · Перегляди: 50 -
mta-screen_2025-08-17_12-02-40.png1 Mб · Перегляди: 55 -
mta-screen_2025-08-17_19-27-05.png1 Mб · Перегляди: 53 -
mta-screen_2025-08-18_00-53-01.png1.1 Mб · Перегляди: 47 -
mta-screen_2025-08-18_01-34-55.png308.2 Кб · Перегляди: 50 -
mta-screen_2025-08-18_01-36-01.png1.6 Mб · Перегляди: 50