Денис Чорних
Козак
- Реєстрування
- 5 Лип 2026
- Дописи
- 37
- Реакції
- 23
- Бали
- 8
1. Ваш нікнейм: Денис Чорних
2. Нікнейм порушника: Павло Стадник [109467]
3. Назва організації порушника: ЗСУ
4. Суть скарги:
Я перебував на території військової частини та стріляв у повітря з MP5 з метою прокачування навички володіння зброєю.
Після цього до мене підбіг солдат. На мою думку, він не відіграв належним чином RP-процес затримання та не провів відповідних RP-дій перед використанням кайданок.
Потім він одягнув на мене кайданки та залишив у такому стані. Після цього співробітник поїхав по БК, однак кайданки з мене не зняв і жодних подальших дій щодо затримання не виконав.
У результаті я залишився в кайданках без пояснення причин та без завершення RP-ситуації.
📌 порушення:
5. Доказ порушення (скриншот/відео): тут
6. Дата порушення: 18 числа
2. Нікнейм порушника: Павло Стадник [109467]
3. Назва організації порушника: ЗСУ
4. Суть скарги:
Я перебував на території військової частини та стріляв у повітря з MP5 з метою прокачування навички володіння зброєю.
Після цього до мене підбіг солдат. На мою думку, він не відіграв належним чином RP-процес затримання та не провів відповідних RP-дій перед використанням кайданок.
Потім він одягнув на мене кайданки та залишив у такому стані. Після цього співробітник поїхав по БК, однак кайданки з мене не зняв і жодних подальших дій щодо затримання не виконав.
У результаті я залишився в кайданках без пояснення причин та без завершення RP-ситуації.
📌 порушення:
- Відсутність RP-відігровок під час затримання.
- Використання кайданок без належного RP-процесу.
- Залишення гравця в кайданках без подальших дій.
- Некоректне проведення RP-ситуації.
5. Доказ порушення (скриншот/відео): тут
6. Дата порушення: 18 числа