В очікуванні БЕЗ ПРИЧИНИ КАФАЕТ

Денис Чорних

Новий гравець
Реєстрування
5 Лип 2026
Дописи
4
Реакції
2
Бали
3
1. Ваш нікнейм: Денич Чорних
2. Нікнейм порушника: Данило Трубецький [27345]
3. Назва організації порушника: СБУ
4. Суть скарги:
Я стояв та розмовляв з Артемом. Після цього до нас підійшов Підполковник СБУ — Данило Трубецький.

Він почав одягати кайданки на мене та Полковника. Водночас, наскільки мені відомо, за РП співробітник не може самостійно затримувати двох осіб одночасно без відповідних дій та відігровок.

Також під час ситуації від Данила Трубецького лунали образливі висловлювання та нецензурна лексика на нашу адресу.

На відеозаписі можна побачити, що відсутні будь-які РП-відігровки щодо надягання та зняття кайданок. Після цього я взяв супровід, однак співробітник також перешкоджав виходу з роздягальні.

Прошу адміністрацію перевірити дії Данила Трубецького та надати оцінку його діям згідно з правилами сервера.
5. Доказ порушення (скриншот/відео):
6. Дата порушення: 4 Липння

2.1. Заборонено порушувати субординацію стосовно вищих за рангом (званням) працівників. | Попередження/Догана/Звільнення
2.7.
Працівнику заборонено недбало ставитися до своєї діяльності. | Попередження/Догана/Звільнення
2.20. Заборонено піддавати зниженню репутації державних організацій. | Догана/Звільнення
2.22. Заборонено проявляти поведінку, неналежну працівнику державних організацій. | Попередження/Догана
2.40. "NonRP Держ" - заборонено масово порушувати правила державних організацій та канони RP, не відігравати RP роль свого персонажа тощо. | Варн

Тайм-коди порушень:

00:02 — Пише образливе повідомлення: «******************************************».

00:12 — Пише: «на колени».

02:04 — Одягнув кайданки на Полковника без РП-відігровок.

02:11 — Зняв кайданки без РП-відігровок.

02:12 — Я одягнув на нього кайданки з повними РП-відігровками.

02:39 — Полковник наказав мені зняти кайданки, після чого я виконав наказ та зняв їх.

03:00 — Став біля дверей та перешкоджав виходу з роздягальні.

Прошу адміністрацію звернути увагу на зазначені моменти під час перевірки відеозапису.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі