Відмовлено БЕСПРЕДЕЛ ТВОРИТ АДМИНИСТРАЦИЯ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ludik

Отаман
Реєстрування
14 Лис 2024
Дописи
10
Реакції
33
Бали
16
  1. Нікнейм адміністратора:Михайло Гінтокі
  2. Особистий нікнейм:Лукас Ромашка
  3. Суть скарги: был слет гаража, администратор не выполнял свои обязательства,его не кто не слушал был хаус на слете,после слета гаража я к нему подбежал и сказал почему он не кикал людей которые не правильно стояли , на то он мне говорит что он сам не чего не смог а там было 4 админа ,они боялись откинуть людей , после этого я сказал что корова умерал он подумал что я ему и выдал бан , я считаю администратор был не прав , и прошу снять бан ,или уменьшить срок бана , но 15 дней за такое это перебор !!!!!
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  5. Дата походження:24:05:2025

Вкладення

• UKRAINE_GTA_24.05.2025_23_15_56.jpeg
    UKRAINE_GTA_24.05.2025_23_15_56.jpeg
    793.3 Кб · Перегляди: 49

Діана Скакун

ГА | Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
28 Гру 2022
Дописи
1,996
Реакції
2,022
Бали
213
Переглянувши відеодокази ситуації від адміністрації, було встановлено наступне:

Під час зліту дійсно були моменти, коли адміністрація проявила певну нерішучість та лояльність у реагуванні на порушення, через що в окремих випадках виникали неприємні моменти. Адміністрації, яка перебувала на зльоті, вже надано відповідні рекомендації та проведено бесіду щодо оперативнішої та рішучішої реакції в подібних ситуаціях надалі. Але, покарання, попередження у вигляді кіку на спавн, або усного попередження надавались, не було повної безкарності/хаосу, як Ви про це пояснили.

Щодо вашої поведінки - на жаль, ви не усвідомлюєте порушення та навіть не вказали повної ситуації, не вибачились, можливо навіть забули, скільки разів в сторону адміністратора ви говорили неприємні речі, не реагували на попередження, що зафіксовано на відео. Спостерігались образливі висловлювання, які у сукупності та в контексті заслуговують на таке покарання.

З огляду на все вищевказане, термін блокування залишається без змін.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі