Розглянуто БЛАТ + Халатність // Віталій Навроцький // Для ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Євген Шмідт♔

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
5 Тра 2023
Дописи
601
Реакції
287
Бали
68
  1. Нікнейм адміністратора: Віталій Навроцкий
  2. Особистий нікнейм: Євген Шмідт
  3. Суть скарги: Я вважаю, що данний адміністратор особисто, навмисно намагається зробити все, щоб саме певна особа зайняла лідерську посаду нехтуючи певними правилами та деталями.
    1) Ознайомившись з заявком гравця з NickName "Макксон ХІмік", було виявлено порушення у правил створення політичної партії, на які вищезазначений адміністратор "Віталій Навроцкий" закрив очі та не перевіривши достовірно чи не було порушень під час подачи заявки на створення та реєстрацію політичної партії благополучно її схвалив, що підтверджує той факт, що людина ціленаправлено робить все щоб особа була допущена до співбесіди на данну посаду. Правила, які були порушені:
    1.1) Згідно
    правил подання партії, назва політичної партії повинна мати наступну форму " *Ідеологія партії* *Назва* | Кандидат: Nick_Name. ", але партія Максона Хіміка має наступну назву " "Партія Слуга Народу"|Кандидат: Максон Хімік ". Згідно правил у заголовку політичної партії обов'язково повинна бути вказана ідеологія партії, але в заголовку цього зазначено не було, на що адміністратор не звернув увагу, ** АБО НЕ ЗАХОТІВ ЗВЕРТАТИ НА ЦЕ УВАГУ **, і все ж таки схвалив дану політичну партію.
    1.2) У політичній партії Максона Хіміка є учасник партії, який сам являється очільником нині діючої політичної партії, заявки про ануляцію або закриття якої не було, а саме Аарон Кеннеді та його політична партія --> ** ТУТ ** , і знову ж таки на це адміністратор також не звернув увагу, або..., і все ж таки схвалив дану політичну партію.
    2) Я вважаю адміністратор ціленаправлено відмовив мою заявку для того щоб схвалити заявку в якій він зацікавлений. Правила які на мою думку були порушені адміністратором:
    2.1) Адміністратор відхилив мою заявку на дану посаду по наступній причині: "Був знятий з посади лідера за грубе порушення правил лідерів та державних організацій". Досконально ознайомившись з розділом "
    Загальний чорний список державних організацій", жодного допису відносно моєї особи ні в ЗЧС, ні в ЧС лідерів, на тимчасовому ЧС я не знайшов. Відповідно з вищезазначених фактів, я вважаю, що адміністратор упередженно та навмисно відмовив мою кандидатуру, хочу жодних заборон мені обіймати цю посаду немає: ** ТУТ **, Чорний список
    2.2) Я розумію той факт, що адміністрація не має права забороняти подавати свою заявку, але у тому випадку, якщо адміністратор "Віталій Навроцкий" забув мене внести до цього списку, він повинен був мені повідомити той факт, що через моє зняття мені заборонено обіймати певні посади, але якщо все ж таки мене цілеспрямовано не внесли до чорного списку, відповідно я вдруге не розумію причину відмови моєї заявки (розумію, але стрерджувати не можу).
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
    1.1 - ПП "ХІМІК"
    1.2 -
    ПП "ХІМІК" + ПП "КЕННЕДІ"
    2.1 - ЧС + ВІДМОВА
    2.2 - на фото-доказі ** ТУТ **, чітко видно як адміністратор дає мені дозвіл подавати свою кандидатуру на цю посаду, навіть не спробувавши повідомити мені про те, що я маю будь які заборони обіймати певні посади, тому що фактично я їх і не маю!
  5. Дата походження: 28.05.2024 12:30

Останнє редагування модератором:

Євген Шмідт♔

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
5 Тра 2023
Дописи
601
Реакції
287
Бали
68
В ході мого не великого розслідування відкрились цікаві подробиці, в правилах подачі заявки на кандидата лідера ВРУ чітко написано, що обов'язково повинна бути в заявці схвалена політична партія. ПП Максона Хімікі - ВІДМОВЛЕНА, але він все ж залишається схваленою кандидатурою. Цікаво!
Докази - ** ТУТ **

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі