Розглянуто Багато порушень від НПУ К

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Назар Щадило

Поважний гравець
Реєстрування
15 Лис 2023
Дописи
241
Реакції
120
Бали
88
  1. Нікнейм гравця: Денис Литвиненко,85860,86278
  2. Особистий нікнейм: Назар Щадило
  3. Суть скарги: 1 фрапс: 00:10- їду нікого не трогаю і по мені відкривають вогонь з заду. 00:52- працівник НПУ денис литвиненко ідн по зутсрічній смузі на мосту без проблизкових маячків. 00:55- відкриває по мені вогонь. 1:25- птаю чому він їде по зустрічній а РП а він відповіда в оффтоп. 1:51- починає таранити мій автомобіль. Фрапс 2: гравець під айді #85860 1:11- б'є тайзером без причини та бере в кайданки БЕЗ відігровки РП. Гравець від айді #86278 1:21- оскорбляет. 1:45- Ніхто з працівників НПУ не придставився і не показав посвідчення. 1:50- прийшов Капітан денис литвиненко та починає робити обиск без причини але він як самий старший по званню з них всіх закрив глаза на те що вони це все зробили бе РП вдігровки. 2:55- денис литвиненко говоре причину що я пригав по автівкам але я тільки залазив на свою і я маю право на неї залазити це не являєтся причиною. 3:58- денис литвиненко говоре щоб я дав паспорт але він не розтягнув кайданку ніяку. 6:00-8:00 - мені ніхто не розказав міранду та посадили в КПЗ. тут дуже багато на мою думку порушень від Капітана дениса литвиненка бо він як самий старший по званню закривав очі на помилки свого складу, порушення ПДР він як працівник НПУ і 8 звання треба щоб він сам дивився за ним а не спричиняв ДТП. І порушення від його молодшого складу
  4. Докази (скріншот/відео): 1 фрапс, Фрапс 2
  5. Дата порушення: 03.11.2024

Григорій Ізмайлов👑

Голова Служби безпеки України| Північна Україна💜
Активний гравець
Реєстрування
19 Вер 2023
Дописи
739
Реакції
1,055
Бали
113
Вітаю!
Розглянувши скаргу виношу вердикт
Працівники НПУ отримають по догані за порушення Статуту та КПКУ

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі