Відмовлено Багдан Швед // НПУ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Юсуф_Узун

Центральна Україна 01 | ЕКС.Начальник ДСР
Реєстрування
5 Бер 2025
Дописи
137
Реакції
145
Бали
48
1. Ваш нікнейм: Юсуф Узун
2. Нікнейм порушника: Богдан Швед, Кирило Моррисон
3. Назва організації порушника: НПУ
4. Суть скарги: Їхав з другом щоб оплатити штрафи потім за мною почали біжати без вимог за статті 17.2 ЗУ про Нац.Пол і кафнули я по РП говорив по німсецькі щоб РП було цікавішим, вони кафнули и сказили що за я в розшуку але в мене його не було ще так як у мене ще був сплатиити страфи за непокору також не піде так як не було вимог, та виписали ще один розшук за штрафи хоча в ККУ та КУПАП нігде не написано визначенук суму не сплати штрафу також мені Полковник сказав щось таке " на форум отлитаєш ...." це є погроза форумом.
5. Доказ порушення (скриншот/відео): тик тайм код: 00.30, 2.49, 9.39 8.24 (можливо щось пропустив)

6. Дата порушення: 22.03.26

Богдан Швед

Кошовий отаман
Реєстрування
25 Лис 2025
Дописи
96
Реакції
72
Бали
33
Вітаю панове вам не було виписано рошук за не сплачені штрафи на відео фіксації все зафіксовано так що не труба тут щось наговорювати !

// by Швед

Юсуф_Узун

Центральна Україна 01 | ЕКС.Начальник ДСР
Реєстрування
5 Бер 2025
Дописи
137
Реакції
145
Бали
48
Вітаю панове вам не було виписано рошук за не сплачені штрафи на відео фіксації все зафіксовано так що не труба тут щось наговорювати !

// by Швед
Сеодно від Кирила погроза форумом, а у тебе ККУ порушення там уже і КП від ДБР не далеко

Андрій Косик

ЗГС Держ | Центральна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
23 Тра 2023
Дописи
2,645
Реакції
1,284
Бали
253
Вітаю, подайте нову скаргу, додавши повний відеозапис без будь-яких перемотувань. На наданому відео зафіксовано, що частина запису (близько двох хвилин) була пропущена, що унеможливлює об'єктивний розгляд скарги.
Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі