Схвалено Багоюз або використання стороннього ПО | Клан: 666

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
7 Сер 2022
Дописи
122
Реакції
287
Бали
66
Вік
23
Ваш нікнейм: Владислав Зерновий [6022]
Нікнейм гравця: Марія Файна [18487], Курт Кобейн [17923], Марічка Файна [27732]
Дата порушення: 02.12.2022 десь о 01:48.
Опишіть ситуацію: Хотів зібрати трішки шишок петрушки у лабораторії над Дніпром. Зайшов - бачу клан 666 збирає. Думаю до кого затулитися, щоб не заважати не собі і не їм. Потім бачу дуже підозрілі руху кожного з них... Маю припущення, що ці всі 3 акаунти знаходяться в руках однієї людини, і їх рухи автоматично координується під лінію петрушки. Можливо чувак просто взяв якийсь скрипт і так фармив собі партії зелені. То ж я хочу щоб Ви ретельно перевірили цей клан на "чистоту", тому що він знаходиться не на аби якому місці, а на 9-му, причому з дуже швидким підйомом.

На додачу, маю припущення, що таким чином створюються клани, які після такого фарму можуть продаватися іншим гравцям за вже більшу ціну.

Окреме прохання - Заблокувати по серійному номеру вищевказаних персон (які по факту належать одній єдиній людині), щоб у них не було більше змоги користуватися на цьому сервері багами або стороннім софтом, яке було задіяно для ферми петрушки.
Скріншот/відео від свого обличчя: *тик*

p.s. дуже вибачаюсь за музику на фоні, іноді полюбляю вночі слухати, поки ні з ким не балакаю :)

Тайм-код: 0:17

Марк Бакулін

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
0
Реакції
428
Бали
83
Добрий день беру скаргу на розгляд.

Ігор Олівер

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
25 Чер 2022
Дописи
718
Реакції
522
Бали
193
Доброго дня, шановний гравець, за наданими вами доказами виношу наступний вердикт:

Марічка Файна - 9.1 Заборонено використання будь-яких програм, скриптів, читів, ботів, що дають нечесну перевагу у грі | Перманентне блокування
Марія Файна - 9.1 Заборонено використання будь-яких програм, скриптів, читів, ботів, що дають нечесну перевагу у грі | Перманентне блокування

Курт Кобейн - 9.1 Заборонено використання будь-яких програм, скриптів, читів, ботів, що дають нечесну перевагу у грі | Перманентне блокування

Вибачте за незручності. Приємної гри

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі