Розглянуто Багоюз дм кар дм зз Пономаренко

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
30 Бер 2023
Дописи
8
Реакції
7
Бали
6
1. Ваш нікнейм: Серго Астер
2. Нікнейм порушника: Петро Пономаренко
3. Назва організації порушника: НПУ
4. Суть скарги: Я взяв зміну шоб покататися так як була судна ніч тому я мав право це робити після чого до Мене сів Петро Пономаренко я не звернув на це уваги та вирішив зним покататися можливо щоб закінчили конфлікт але нє я прийхав до своїх друзів які находилися в системному ЗЗ та Пономернко вийшов дістав зброю та почяв дм кар я розгубився тому вийшов з машини та пономаренко почяв стріляти по мені я розгубився та почяв стріляти по ньому незамітивше що це системне ЗЗ мої друзі почяли говорити в діскорді що це ЗЗ тоді я вже зрозумів свою помилку.
5. Доказ порушення (скриншот/відео):ТИК
6. Дата порушення:31.05.2026

Влад Темщик

Ст. Модератор | Центральна Україна [01]
Мл.Адміністратор
Реєстрування
21 Лип 2024
Дописи
208
Реакції
86
Бали
73
1. Ваш нікнейм: Серго Астер
2. Нікнейм порушника: Петро Пономаренко
3. Назва організації порушника: НПУ
4. Суть скарги: Я взяв зміну шоб покататися так як була судна ніч тому я мав право це робити після чого до Мене сів Петро Пономаренко я не звернув на це уваги та вирішив зним покататися можливо щоб закінчили конфлікт але нє я прийхав до своїх друзів які находилися в системному ЗЗ та Пономернко вийшов дістав зброю та почяв дм кар я розгубився тому вийшов з машини та пономаренко почяв стріляти по мені я розгубився та почяв стріляти по ньому незамітивше що це системне ЗЗ мої друзі почяли говорити в діскорді що це ЗЗ тоді я вже зрозумів свою помилку.
5. Доказ порушення (скриншот/відео):ТИК
6. Дата порушення:31.05.2026
Вітаю, шановний гравець!
Оглянувши вашу скаргу, виношу вердикт!
Гравець Петро Пономаренко отримає покарання:
деморган 60 хв
6.1.1. "FD in GZ" - Free Damage in Green Zone - нанесення шкоди гравцю / стрілянина у бік гравця в зеленій зоні, якщо була провокація / причина - покарання також застосовується. | Деморган 60-120 хвилин, при повторному порушенні Варн
Гравець Серго Астер отримає покарання: деморган 60 хв
6.1.1. "FD in GZ" - Free Damage in Green Zone - нанесення шкоди гравцю / стрілянина у бік гравця в зеленій зоні, якщо була провокація / причина - покарання також застосовується. | Деморган 60-120 хвилин, при повторному порушенні Варн

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі