Розглянуто Багоюз, нон рп.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Пабло Ескобар (Енжинов)

Лідер клану EngineFamQ
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
333
Реакції
3,580
Бали
113
Ваш нікнейм: Пабло Ескобар
Нікнейм гравця: Микола Навінсон, Давід Зозуленко
Дата порушення:14.12.22
Опишіть ситуацію: Микола Навінсон багоюз заднего сидения мотоцикла, Давід Зозуленко привез его на перестрелку будучи не в форме и тд.

Скріншот/відео від свого обличчя:

Тайм-код: 0:04

Реєстрування
22 Вер 2022
Дописи
5
Реакції
6
Бали
3
Як на мене, тут немає ніякого порушення. Казати, що заднє сидіння зі зброєю, це багоюз, як на мене, це смішно, адже ця механіка завжди була в грі, і це не можна називати "Багом".
А на рахунок "Нон РП". На відео дуже добре видно, що ми з Зозуленком їхали на невеликій швидкості, протягом усього відео, і в положені в якому був я зі зброєю, може утриматись люба людина з хорошою фізичною підготовкою. А по друге, я відкрив вогонь лиш тоді, коли ми стояли на одному місці, а вже після того як ми почали рух, в мене була перезарядка і видно, що я вже не наносив урону по гравцям.

Вибачаюсь перед всіма, якщо щось не так. Це була моя точка зору на цю ситуацію, і вона може відрізнятися з рішенням адміністрації.

Реєстрування
22 Вер 2022
Дописи
5
Реакції
6
Бали
3
Ескобар! Можна було написати нормальну відповідь на повідомлення, а не кидати реакції з друзями. Це якось не красиво, ставити себе, вищим до інших.

Вадим Матвійчук

ГС Держ Орг у відставці
Активний гравець
Реєстрування
29 Сер 2022
Дописи
594
Реакції
1,489
Бали
211
Вік
30
Адреса
[email protected]
Вітаю Шановний гравець!
Надайте протягом 24 годин будь ласка опис багу, щоб ми його перевірили та встановили чи дійсно він є.

Вадим Матвійчук

ГС Держ Орг у відставці
Активний гравець
Реєстрування
29 Сер 2022
Дописи
594
Реакції
1,489
Бали
211
Вік
30
Адреса
[email protected]
Переглянувши докази та перевіривши баги виношу наступне рішення:
Гравці Микола Навісон, Андрій Блащина та Пабло Ексобар отримають покарання за наступним пунктом:

9.5 - Заборонено використання дрібних багів, помилок, недоробок ігрового мода в особистих цілях, а також заради розваги. [Бан 15-30 днів]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі