Зачинено Багоюз от модератора//Для ГА!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Міккі Фантом

Кошовий отаман
Реєстрування
15 Чер 2023
Дописи
138
Реакції
97
Бали
31
1.Нікнейм гравця:Тіна Овнхант
2. Особистий нікнейм:Міккі Харрісон
3. Клан порушника:Bandidos
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: Tak,HarrisonFamQ
5. Суть скарги:Багоюз від модера бандідос!Чому багоюз тому що не проходить урон!Баг гри/сервера?Ні а багоюз тому що я стріляю та цілюся по цій особі а вбиваю гравця який заді неї як?Тому на мою думку це явний багоюз від Модара клана Пиу? Далі ось також прикидаєм версію що я не попав но також у мене є на це докази Пиу? А також після цього вмирає гравець заді неї!Також можна прислухатись до звуку коли гравець який сидів заді неї був звук який дає знати що проходе урон коли він вмирає проісходе чудо цей звук пропадає тому це багоюз та гравець має бути за таке покараний!Також у мене є ще докази які говорять що це багоюз навиду вам приклад Пиу? Чому гравець був за це покараний а за це не було покарання Пиу? Якщо карайте за таке карайте других гравців!Дякую за увагу!
6. Докази (скріншот/відео):Пиу?
7.Тайм-Коди:На тайм коду 0.4 ми можем побачити що гравець коли засунувся у авто по ньому проходе урон як дізнатися?(Звук) З тайм кода 0,7-0,8 чути як проходе урон але після цього випадає з заднього крісла вбитий гравець як так?Чому Тіна не випала логічно мало за регати хто сидить з переді другий признак багоюза!З тайм кода 0.8 по тайм код 0.11 секунд не одного звука що проходе урон но я стріляв чітко в Тіну як так?Все просто це Багоюз!Дякую за увагу
7. Дата порушення:09.01.2023

Останнє редагування:

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю

Слідкуючі досить компетентні у розгляді скарг, тому вони розглянуть її.

Олександр Кондратюк

Старший Адміністратор | Північна Україна
Старший Адміністратор
Реєстрування
12 Жов 2022
Дописи
3,635
Реакції
1,946
Бали
253
Вітаю, багоюзу який вказаний у правилах проекту не зафіксовано,

Зачинено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі