Володимир Новінський
Поважний гравець
- Реєстрування
- 9 Сер 2024
- Дописи
- 153
- Реакції
- 124
- Бали
- 46
- Нікнейм адміністратора: -
- Особистий нікнейм: Віктор Пінчук (38162)
- Суть скарги: Сьогодні, 0 16:00 - 16:06 я проїзжав повз блокпост Служби Безпеки України. У той час, коли я проїхав через блокпост, на блок-посту стався конфлікт з працівником. Цей працівник був дуже далеко від мене і я не бачив, щоб він за мною гнався, проте через пару хв, у мене заглючило, я впав з мотоциклу, завис екран і стався аварійний вихід з гри. Я перезайшов у гру, але коли я перезайшов я був дуже незадоволений і здивований, тому що я отримав покарання 1,5 години за порушення законів, проте я хочу зазначити на наступному: по - перше, працівник СБУ, був на дуже далекій відстані, він не застосував тайзер і не одягнув на мене кайданки, бо на такій відстані це зробити неможливо, ми роз'їхались. По - друге, я сьогодні вже відбував покарання і нещодавно вийшов, теж сидів 1,5 год (розшуків і штрафів не було після цього). Я хотів нормально пограти, але через баг я сів нізащо на 1,5 години через технічний баг гри. Звертаюся до адміністрації, перевірте по логах, бо щоб я сидів працівники СБУ мають мене арештувати і надягти кайданки проте жодного з цього не було. Я вимагаю компенсації за даремно втрачений час і за те, що я маю сидіти просто так.
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
- Дата походження: 24.03.2025