Відмовлено Баг/Потребую компенсації

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Володимир Новінський

Поважний гравець
Реєстрування
9 Сер 2024
Дописи
153
Реакції
124
Бали
46
  1. Нікнейм адміністратора: -
  2. Особистий нікнейм: Віктор Пінчук (38162)
  3. Суть скарги: Сьогодні, 0 16:00 - 16:06 я проїзжав повз блокпост Служби Безпеки України. У той час, коли я проїхав через блокпост, на блок-посту стався конфлікт з працівником. Цей працівник був дуже далеко від мене і я не бачив, щоб він за мною гнався, проте через пару хв, у мене заглючило, я впав з мотоциклу, завис екран і стався аварійний вихід з гри. Я перезайшов у гру, але коли я перезайшов я був дуже незадоволений і здивований, тому що я отримав покарання 1,5 години за порушення законів, проте я хочу зазначити на наступному: по - перше, працівник СБУ, був на дуже далекій відстані, він не застосував тайзер і не одягнув на мене кайданки, бо на такій відстані це зробити неможливо, ми роз'їхались. По - друге, я сьогодні вже відбував покарання і нещодавно вийшов, теж сидів 1,5 год (розшуків і штрафів не було після цього). Я хотів нормально пограти, але через баг я сів нізащо на 1,5 години через технічний баг гри. Звертаюся до адміністрації, перевірте по логах, бо щоб я сидів працівники СБУ мають мене арештувати і надягти кайданки проте жодного з цього не було. Я вимагаю компенсації за даремно втрачений час і за те, що я маю сидіти просто так.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  5. Дата походження: 24.03.2025

Вкладення

• баг.jpg
    баг.jpg
    755 Кб · Перегляди: 47

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю

Переглянувши логи було встановлено, що у вас багато разів одразу після удару тайзером випадково вилітає гра, чим порушуєте правило :

6.47. Заборонено виходити з гри так званим “вильотом”, 2 та більше раз протягом 7 днів буде вважатись “Виходом під час арешту / затримання тощо”.

В наступний раз якщо будуть знову помічені подібні дії з вашого боку ви отримаєте варн або блокування.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі