- Реєстрування
- 2 Кві 2023
- Дописи
- 719
- Реакції
- 4,222
- Бали
- 153
1. Ваш нікнейм: Жендос Мактрахер
2. Нікнейм адміністратора: -
3. Суть скарги:
Вітаю, шановна адміністрація
Звертаюся до вас із проблемою, яка стосується 02 серверу.
На даний момент на сервері відсутня система бази даних, яка раніше функціонувала. Я неодноразово звертався до адміністрації з проханням її відновити. У відповідь мені повідомляли, що система буде додана протягом двох днів, однак вже минув майже місяць, а вона досі не повернута.
Вважаю, що відновлення даної системи не є складним завданням, проте її відсутність створює певні труднощі, особливо під час кланових взаємодій.
У зв’язку з цим прошу:
1. Розглянути можливість якнайшвидшого відновлення бази даних.
2. У разі неможливості її повернення — переглянути правило NonRP у кланових війнах, оскільки без цієї системи воно суттєво ускладнює ігровий процес, та робить не цікавими в кланових війн
я лишаю приклади як це виглядає на інших серверах, на мою думку придумати, та створити роздіз на рахунок бази даних займе одну годину.
Дякую за увагу та сподіваюся на вирішення даного питання.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): 01, 03, 04, 05
5. Дата порушення: 18.04.2026
2. Нікнейм адміністратора: -
3. Суть скарги:
Вітаю, шановна адміністрація
Звертаюся до вас із проблемою, яка стосується 02 серверу.
На даний момент на сервері відсутня система бази даних, яка раніше функціонувала. Я неодноразово звертався до адміністрації з проханням її відновити. У відповідь мені повідомляли, що система буде додана протягом двох днів, однак вже минув майже місяць, а вона досі не повернута.
Вважаю, що відновлення даної системи не є складним завданням, проте її відсутність створює певні труднощі, особливо під час кланових взаємодій.
У зв’язку з цим прошу:
1. Розглянути можливість якнайшвидшого відновлення бази даних.
2. У разі неможливості її повернення — переглянути правило NonRP у кланових війнах, оскільки без цієї системи воно суттєво ускладнює ігровий процес, та робить не цікавими в кланових війн
я лишаю приклади як це виглядає на інших серверах, на мою думку придумати, та створити роздіз на рахунок бази даних займе одну годину.
Дякую за увагу та сподіваюся на вирішення даного питання.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): 01, 03, 04, 05
5. Дата порушення: 18.04.2026
Останнє редагування: