Арсен Договіренко
Безработний
- Реєстрування
- 25 Чер 2024
- Дописи
- 122
- Реакції
- 120
- Бали
- 46
- Нікнейм гравця: 108710
- Особистий нікнейм: Арсен Договоренко
- Суть скарги: Останнім часом "Банда ЗСУ" активізувалася та порушує правила. До мене підійшов один із представників банди, вимагав залишити жовту зону, а після цього напав на мене.
Я маю право перебувати там до 5 хвилин, а вони не мають відкривати вогонь без причини, навіть якщо я просто стою або викликаю НПУ. - Докази (скріншоти/відео): тик ( 3:40 - вбив)
- Дата порушення: 25.03.2025
Жовта Зона
Опис: Це зона, де дозволено тимчасове перебування осіб із обмеженням за часом.
Дозвіл на перебування:
✅ Пішки – не більше 5 хвилин
✅ В авто – не більше 2 хвилин
Карта території - клик ( то виходить до лежачого поліцейського - червона зона , пісня нього - жовта.
Перевищення часу: Якщо встановлено перевищення, співробітники ЗСУ мають право попросити особу покинути територію.
Наслідки порушення: У разі відмови громадянин буде затриманий співробітниками ЗСУ або Національної поліції України (НПУ).
Опис: Це зона, де дозволено тимчасове перебування осіб із обмеженням за часом.
Дозвіл на перебування:
✅ Пішки – не більше 5 хвилин
✅ В авто – не більше 2 хвилин
Карта території - клик ( то виходить до лежачого поліцейського - червона зона , пісня нього - жовта.
Перевищення часу: Якщо встановлено перевищення, співробітники ЗСУ мають право попросити особу покинути територію.
Наслідки порушення: У разі відмови громадянин буде затриманий співробітниками ЗСУ або Національної поліції України (НПУ).
Останнє редагування: